Αθλητισμός

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Βίρτους! [vid]

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Βίρτους! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Kostas Dinos Mitoglou jubelt nach Dreier / Sport / Basketball / Euroleague EL Herren / Saison 2023/2024 / 10.11.2023 / ALBA Berlin vs. Panathinaikos Athen /

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό παιχνίδι με το οποίο οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στη διοργάνωση (21:15, NovaSports 4).

Το «τριφύλλι» μετά την ψυχοβγαλτική νίκη που πήρε πριν από δύο ημέρες ενάντια στη Ζαλγκίρις Κάουνας, επιθυμεί να κάνει το 2/2 και να συνεχίσει τη νικηφόρα του πορεία στη διοργάνωση. Με νίκη ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη φορά φέτος που θα έχει θετικό πρόσημο στο ισοζύγιο νικών-ηττών. Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 4-4.

Κόντρα στην ομάδα του Έργκιν Αταμάν θα βρεθούν οι Ιταλοί του Λούκα Μπάνκι. Η Βίρτους έρχεται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 6-2, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ με μπροστάρη τον Τόρνικε Σενγκέλια, που απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Για το σημερινό ματς ο Αταμάν δεν υπολογίζει στους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου. Η Βίρτους, από την άλλη, δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ακίλε Πολονάρα, που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και τον τραυματία Τζόρνταν Μίκι.

Διαιτητές θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments