Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ξανά σε ατομικό ο Μπάμπα [vid]

ΠΑΟΚ: Ξανά σε ατομικό ο Μπάμπα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364851] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Ο αριστερός μπακ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ακολούθησε ξανά θεραπεία και δικό του ατομικό πρόγραμμα

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πάτησαν… γκάζι στη σημερινή προπόνηση και ο Ρασβάν Λουτσέσκου «αναγκάστηκε» να αλλάξει το πρόγραμμα της ημέρας. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ρυθμούς και προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να προχωράει σε αλλαγή προγράμματος και να ακυρώνει την απογευματινή προπόνηση.

Ο Μπάμπα Ράχμαν ακολούθησε ξανά θεραπεία και δικό του ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας την προσπάθεια του να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου αμέσως μετά τη διακοπή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι ρυθμοί ανέβηκαν στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Παρασκευής, τόσο, που η ομάδα άλλαξε το πρόγραμμά της για το υπόλοιπο της ημέρας. Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση και σιρκουί με μπάλα.

Ακολούθησε ένα παιχνίδι τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο, που η ένταση και το πάθος… ξεχείλισαν.

Ο Μπάμπα υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Η υψηλή έντασης της προπόνησης της Παρασκευής (17.11) οδήγησε σε αλλαγή προγράμματος της ομάδας. Η απογευματινή προπόνηση ακυρώθηκε και το ραντεβού του αγωνιστικού τμήματος ανανεώθηκε για το πρωί του Σαββάτου (18.11) στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments