Ελλάδα

Προς άρση αποχής οι συμβολαιογράφοι μετά τη συμφωνία με την κυβέρνηση

Προς άρση αποχής οι συμβολαιογράφοι μετά τη συμφωνία με την κυβέρνηση

Πηγή Φωτογραφίας: [365090] ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων - Εισήγηση προς τους συμβολαιογραφικούς συλλόγους για άρση της αποχής

Προς την άρση της αποχής τους προχωρούν οι συμβολαιογράφοι μετά τη συμφωνία με την κυβέρνηση για ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ακινήτων.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την άρση της αποχής προς τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων και τις γενικές συνελεύσεις των συμβολαιογραφικών συλλόγων, κρίνοντας τις εξελίξεις μετά τις συναντήσεις στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης «ικανοποιητικές».

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων

«Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε σε απαρτία την 18/11/2023 και αποφάσισε τα εξής:

»Θεωρεί ικανοποιητικές τις εξελίξεις μετά τις γενόμενες συναντήσεις στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα παρακολουθήσει στενά την τήρηση των συμφωνηθέντων, όπως αυτά αναγράφονται στο από 17/11/2023 κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης.

»Μετά την αποτίμηση της διαμορφωθείσας κατάστασης αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί προς τα μέλη των Δ.Σ. και τις Γ.Σ. των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων την άρση και μη πραγματοποίηση της αποχής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments