Lifestyle

Ανδρέας Γεωργίου για το «Famagusta»: Θα είναι ο πόλεμος στην Κύπρο

Ανδρέας Γεωργίου για το «Famagusta»: Θα είναι ο πόλεμος στην Κύπρο

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Αντρέας Γεωργίου-Andreas Georgiou Fan Club

«Είναι 24 επεισόδια που θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν» εξήγησε, αναφερόμενος στην πολλά υποσχόμενη σειρά με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τους Χρήστο Λούλη, Κοραλία Καράντη, Γιάννη Μπέζο, Αιμιλία Υψηλάντη.

Στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» έκατσε το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο Ανδρέας Γεωργίου υπογράφει τη νέα σειρά που θα δούμε από το δεύτερο μισό της σεζόν στο MEGA, το «Famagusta», εμπνευσμένη από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την ερήμωση της Αμμοχώστου.

«Είναι 24 επεισόδια που θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της σεζόν» εξήγησε, αναφερόμενος στην πολλά υποσχόμενη σειρά με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τους Χρήστο Λούλη, Κοραλία Καράντη, Γιάννη Μπέζο, Αιμιλία Υψηλάντη. «Είναι μια σειρά που είναι πολύ φροντισμένη και από άποψη περιεχομένου, γιατί είναι μια σειρά που αφορά την Κύπρο και την κατάσταση με την εισβολή της Τουρκίας το 1974» συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

Σε κάθε περίπτωση, ο σκηνοθέτης ξεκαθάρισε την σκοπιά από την οποία θα ιδωθεί ένα τόσο σημαντικό ιστορικό γεγονός: «Δε θα εστιάσουμε σε πολιτικά θέματα, κυρίως στον ανθρώπινο πόνο και όλο τον απόηχο που είχε ο πόλεμος αυτός στην Κύπρο».

«Θα δούμε πάρα πολύ δυνατές στιγμές, θα δούμε αφηγήσεις ανθρώπων γιατί θα έχω ηθοποιούς που θα υποδυθούν γνωστούς ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά κατά την περίοδο του ’74, θα δούμε σκηνές του ’74 που είναι δυνατές» συνέχισε.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως «πολλές φορές φύγαμε από το γύρισμα πολύ χάλια ψυχολογικά». Και συνέχισε: «Αυτό που μου κάνει πάντα εντύπωση, είναι οι βοηθητικοί ηθοποιοί που έρχονται στα γυρίσματα. Έχουμε κάνει γύρισμα με 250 άτομα και ήταν λες και ζούσα αυτήν την στιγμή. Οι Κύπριοι το έχουμε πολύ μέσα στο DNA μας αυτό το θέμα και μου έκανε τρομερή εντύπωση πώς το βίωσαν στα γυρίσματα οι άνθρωποι».

Αναφερόμενος στις δικές του μνήμες από τα γεγονότα εκείνα, σημειώνει: «Εγώ μπορεί να μην το έζησα αλλά έχουμε στα αυτιά μας όλοι διηγήσεις των δικών μας ανθρώπων που ήταν λίγα χρόνια πριν. Είναι μια σειρά που αγαπώ πάρα πολύ μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να πω κάποιες ιστορίες».

Επιπλέον, αποκάλυψε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει και το πρώτο τρέιλερ της σειράς στον αέρα του MEGA.

Τι δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος για το Famagusta

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά θα έχει ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μιλάει για τη συμμετοχή του στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον «Night out» που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 00:10.

«Όταν ακούω τόσο καταξιωμένους ηθοποιούς να μιλούν γι’ αυτήν τη δουλειά και για την Κύπρο μου, συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί αισθάνομαι ότι κάναμε μια δουλειά που έχει λόγο, έχει κάτι να πει» είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments