Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος για κακούργημα – Ποινή πενταετούς κάθειρξης [vid]

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος για κακούργημα – Ποινή πενταετούς κάθειρξης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,H εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου για κακούργημα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
H εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου για κακούργημα

Ένοχος για την τέλεση κακουργήματος κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση του revenge porn. Του επιβλήθηκε πενταετής κάθειρξη. Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του για κακούργημα.

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Το αίτημα να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.