Focus

Sheynnis Palacios: Ο τίτλος και η διακαιοσύνη που κρύβει μέσα της

Sheynnis Palacios: Ο τίτλος και η διακαιοσύνη που κρύβει μέσα της

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram/@sheynnispalacios_of

Γνωρίζοντας καλύτερα τη Μις Υφήλιος...

Η Sheynnis Palacios είναι 23 ετών, έχει καταγωγή από τη Νικαράγουα και εδώ και μερικές ώρες, είναι και επίσημα η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Για την ακρίβεια, ο ετήσιος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Μις Υφήλιος 2023 ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, με τη Sheynnis Palacios να κατακτά την πρώτη θέση.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

Συγκεκριμένα, η 23χρονη κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε 80 γυναίκες φτάνοντας στην τελική τριάδα μαζί με τις Karla Guilfu Acevedo, Maria Brechane και Sotima John.

Η Sheynnis Palacios λοιπόν, γεννήθηκε τον Μάιο του 2000 και ασχολείται επαγγελματικά με την επικοινωνία. Το μεγάλο της πάθος βέβαια, δηλώνει πως είναι η δικαιοσύνη. Η ίδια μάλιστα, λατρεύει να παίζει βόλεϊ και… φαίνεται. Το καλλίγραμμο σώμα της καταδεικνύει το γεγονός ότι η 23χρονη γυμνάζεται ανελλιπώς. Τουλάχιστον αυτό “φωνάζουν” οι απίθανες αναλογίες της.

Η εκθαμβωτική ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της ήταν εκείνα που συνέβαλαν σημαντικά στη νίκη της όμως σίγουρα, δεν ήταν μόνο αυτά. Η 23χρονη Μις Υφήλιος φαίνεται πως κέρδισε τον τίτλο αυτό και με την ευστροφία της, που φάνηκε ιδιαίτερα στις απαντήσεις που έδωσε στο Q&A του τελικού. Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η απάντησή της στην ερώτηση της Μαρίας Μενούνος “αν μπορούσε να ζήσει έναν χρόνο ως μια άλλη γυναίκα, ποια θα επέλεγε και γιατί”, με τη Palacios να απαντά τη Mary Wollstonecraft, τη βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια του 18ου αιώνα. Με αφορμή μάλιστα αυτή της την απάντηση, η 23χρονη άρπαξε την ευκαιρία να μιλήσει για τις γυναίκες του σήμερα υπογραμμίζοντας πως πια δεν υπάρχουν περιορισμοί για εκείνες.

Μία ματιά στο Instagram της Sheynnis Palacios στο μεταξύ, είναι αρκετή για να μας πείσει πως ο τίτλος της άξιζε και με το παραπάνω. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως η Palacios έγραψε ιστορία με τη νίκη της, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα από τη Νικαράγουα που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο αυτόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments