Πολιτική

Κασσελάκης για ομάδα Αχτσιόγλου: Θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Κασσελάκης για ομάδα Αχτσιόγλου: Θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερη ημέρα εργασιών εργασιών του Thessaloniki Summit 2023, που διοργανώνει για 7η φορά ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Ο κ. Κασσελάκης μάλιστα χαρακτήρισε την παραμονή των συγκεκριμένων στελεχών ως «ευπρόσδεκτη εξέλιξη»

Ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ εκλαμβάνει τη στάση της Έφης Αχτσιόγλου και της ομάδας 6+6 αφού ο ίδιος δεν έχει δει καμία ανακοίνωση ή απόφαση από μεριάς τους, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στη διάρκεια της  Thessaloniki Summit 2023.

Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε το γεγονός ως «ευπρόσδεκτη εξέλιξη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τον ίδιο και τις προθέσεις του για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «έχω τη βούληση, έχω καθαρά χέρια, έχω τη διεθνή εμπειρία να φέρω μεγάλες τομές. Είμαι πλήρως ανεξάρτητος, δεν πρόκειται ποτέ να προδώσω τον λαό».

Ο κ. Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι τον βλέπει «σαν κάποιο στυγνό με επικίνδυνη πολιτική για τη χώρα» καθώς «θεωρεί ότι τα οριζόντια μέτρα είναι δίκαια».

Δεν ακούει τους ίδιους τους ανθρώπους που είναι ελεύθερους επαγγελματίες» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και προανήγγειλε ότι θα εμφανιστούν νέα άτομα εντός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Θα δείτε άτομα τα οποία αυτή τη στιγμή δεν τα γνωρίζετε. Θα βγουν στο προσκήνιο και θα πείτε “πώς είχαμε τέτοια λαμπρά μυαλά”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments