Ελλάδα

Δράκος των Εξαρχείων: Ποινική δίωξη για βιασμό και απόπειρα στον 23χρονο [vid]

Δράκος των Εξαρχείων: Ποινική δίωξη για βιασμό και απόπειρα στον 23χρονο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα,  σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής, ασκήθηκε στον 23χρονο που κατηγορέιται για τις σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Ποινική δίωξη σε βάρος του 23χρονου για τις σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα,  σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής, ασκήθηκε στον 23χρονο που κατηγορέιται για τις σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα πρώτα λόγια του μετά τη σύλληψη στα Εξάρχεια, όπου αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά πέντε γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, όταν συνελήφθη ο 23χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τις έξι σεξουαλικές επιθέσεις που πραγματοποίησε σε Εξάρχεια και Γλυφάδα αντίστοιχα, για τις οποίες είπε πως θυμόταν με πλήρη λεπτομέρεια το τι είχε κάνει.

Εξάρχεια: Ποιος ήταν ο 23χρονος

Ο 23χρονος που κατηγορείται για τις επιθέσεις στα Εξάρχεια υπέβαλε αίτημα ασύλου στις 14/11/2016 στο Γραφείο Ασύλου Λέσβου ως ασυνόδευτος ανήλικος. Τότε ήταν μόλις 15 ετών και μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Στις 20/3/2018 έλαβε προσφυγικό καθεστώς σύμφωνα με την πρωτοβάθμια απόφαση ασύλου, ενώ στις 18/5/2018 παρέλαβε την άδεια διαμονής του και στις 25/9/2018 το ταξιδιωτικό του έγγραφο δηλώνοντας συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας στην Αθήνα.

Το Γραφείο Ασύλου Αλίμου ενημέρωσε τον Εισαγγελέα ανηλίκων περί της αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας του. Όπως επισημαίνεται, στις 1/4/2021 έληξε η άδεια διαμονής του και ουδέποτε προσήλθε για την ανανέωση της. Συνεπώς, από 2/4/2021 και μέχρι σήμερα η διαμονή του στη χώρα είναι τυπικά παράνομη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments