Lifestyle

Μαζωνάκης – Καμπακάκης: Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα τους

Μαζωνάκης – Καμπακάκης: Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα τους

Πηγή Φωτογραφίας: La Famiglia Radio.GR

Όλα όσα ξεχώρισαν από το μαζικό άνοιγμα των κέντρων διασκέδασης - Οι πρώτες εντυπώσεις, οι εκτιμήσεις για την κίνηση το επόμενο διάστημα - Προσεχώς ξεκινούν Μαζωνάκης και Βίσση

Πολλά χρόνια είχαν να δουν τέτοιο φαινόμενο μετρ και άνθρωποι που απαντούν στο τηλεφωνικό κέντρο νυχτερινού μαγαζιού, αφού για την πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου πάνω από 4.500 άτομα πήραν τηλέφωνο για να κλείσουν τραπέζι.

Ήταν τέτοια η ζήτηση, που μπήκε και τρίτη μέρα για να καλυφθούν οι απαιτήσεις των θαυμαστών του ερμηνευτή, που έκανε σαρωτική πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή στη «Fantasia».

Ο Οικονομόπουλος φέρεται να έπαθε… σοκ και από την φρενήρη ανταπόκριση που είχε το νέο του τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος», που έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης σε στίχους του Νίκου Γρίτση, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media, ένα ολόκληρο μαγαζί τραγουδάει το ρεφρέν, ενώ ο ίδιος είχε καλυφθεί με λουλούδια μέχρι τη μέση σχεδόν και δείχνει να μην πιστεύει αυτό που γίνεται.

Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί με τραγούδι από τις εποχές που μεσουρανούσε ο Νότης Σφακιανάκης και πιο πρόσφατα με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, ενώ η οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει ξεπεράσει μέσα σε τρεις μέρες τις 850.000 προβολές στο You Tube και είναι Νο 1 τάση.

Η απουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού από την Αθήνα -θα εμφανίζεται όλο τον χειμώνα στην «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας στις 8 Δεκεμβρίου- την περίοδο που είναι ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής… ανακάτεψε την αθηναϊκή νύχτα, που πάντως ξεκίνησε δυνατά.

Η Ελένη, το ντουέτο και τα λουλούδια

Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου ενώ γύρω στις 6 το πρωί όταν ερμηνεύει το «βαρύ πυροβολικό» του ρεπερτορίου του και όχι μόνο, είχαν σχηματίσει ένα «λόφο».

Αισίως ο δημοφιλής τραγουδιστής επανέρχεται με νέα τραγούδια και ήδη ερμηνεύει το «Χίλια σπίρτα» που έχουν γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης με τον Νίκο Μωραϊτη και κυκλοφορεί την Παρασκευή που μας έρχεται.

Η Ελένη Φουρέιρα που συμπράττει φέτος μαζί του εντρύφησε εκτός από την ποπ και σε πιο λαϊκά μονοπάτια, ερμηνεύοντας με τον Ρέμο αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και την δεκαετία του ‘60.

Τόλμησε -και καλά έκανε λένε πολλοί στον χώρο- να μπει σε άλλα χωράφια, αλλά θα πρέπει να «δουλέψει» λίγο τη φωνή της, την οποία το κοινό δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες διαχρονικές μελωδίες.

Την Κυριακή είχαμε και την πρώτη «αναμέτρηση» Ρέμου – Βέρτη, αφού ΝΟΧ και YTON ήταν ανοιχτά και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του πρώτου, αφού το πολύ μεγαλύτερο μαγαζί του Νίκου, που τραγουδούσε ήδη δύο μέρες, δεν γέμισε. Η δυναμική του Ρέμου πάντως είναι τέτοια που, μετά τις γιορτές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσθέσει και την Παρασκευή στο πρόγραμμα του, θα εμφανίζεται δηλαδή τρεις ημέρες.

Ξημερώματα Σαββάτου ο Γιώργος Σαμπάνης είχε ξαπλώσει σε ένα τεράστιο -φυσικό, κατά τι- «στρώμα» από λουλούδια και δίσκους, ερμηνεύοντας μια μπαλάντα του στο «Βοτανικό» όπου εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή η οποία βρίσκεται σε φάση… ολικής αναγέννησης.

Στο «Έναστρο» τα λουλούδια δεν είναι το ζητούμενο, αφού ο Σάκης Ρουβάς και οι «Μέλισσες» έστησαν ένα πρόγραμμα που περνάει από την ποπ και τη ροκ στο λαϊκό, όπου ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει από Ρέμο μέχρι Παντελίδη, ενώ η νεαρή Αναστασία, την οποία λατρεύουν οι νεότερες ηλικίες, κάνει ένα αξιοπρεπές λαϊκό πρόγραμμα.

Ο Σάκης στα 51 του χρόνια παραμένει σταθερή αξία, ενώ στα highlight της βραδιάς μπαίνει άνετα το πώς -σαν σέντερ φορ είπαν, όσοι το είδαν- τίναζε το πόδι του ψηλά, σουτάροντας τους δίσκους με τα λουλούδια που του πρόσφερε θαμώνας, στον αέρα.

Την Παρασκευή κάποια σχήματα που είχαν ξεκινήσει πριν λίγες εβδομάδες «ζορίστηκαν» λίγο, αφού ο κόσμος επέλεξε να πάει στις πρεμιέρες, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σχεδόν όλοι θα πάνε… τρένο, όπως είθισται να λένε οι μετρ, μέχρι τις γιορτές.

Τα ζόρια θα αρχίσουν μετά, σύμφωνα με κάποιους ανθρώπους του χώρου, και ειδικά τον Ιανουάριο, όταν ο κόσμος θα έχει «στεγνώσει» μετά τα Χριστούγεννα και τα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Μένει να φανεί αν η περσινή σεζόν που έγραψε ιστορία με τον κόσμο να βγαίνει μαζικά μετά την πανδημία και τα νυχτερινά κέντρα να «αναστενάζουν» θα επαναληφθεί η θα υπάρξει μια μικρή κάμψη.

Οι «τελευταίοι των Μοϊκανών» θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές του Δεκέμβρη, με την Άννα Βίσση από τις 8 Δεκεμβρίου να εγκαθίσταται σε καινούργιο Hotel Ermou, το πρώην Box, που ανακαινίζεται εκ βάθρων.

Τέλος στις 30 Νοεμβρίου, όπως ακούγεται, επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα ο Γιώργος Μαζωνάκης, που μετά από δυο σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών», μετακόμισε λίγο πιο πάνω, στο «Φωταέριο».

Ο «Μαζώ», που καθιέρωσε τις Πέμπτες -στην αρχή όλοι έλεγαν ότι η συγκεκριμένη μέρα θα πάει… άπατη- ηχογράφησε το καινούργιο του τραγούδι -άφησε την Minos-Emi για την Panik- που λέγεται «Να περνάς» και είναι ζεϊμπέκικο, το οποίο υπογράφει ο πολυγραφότατος αυτή την περίοδο, Γιώργος Σαμπάνης.Θα έχει μαζί του τον Ηλία Καμπακάκη, που έχει αποκτήσει με πολλή δουλειά και ακόμη πιο πολλά live ένα δικό του κοινό, αφήνοντας τη μοναχική διαδρομή που επέλεξε για δύο συνεχόμενες σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments