Ελλάδα

“Δράκος των Εξαρχείων”: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Σύρος [vid]

“Δράκος των Εξαρχείων”: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Σύρος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: pelop.gr,Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 24η τακτική ανακρίτρια ο 23χρονος που συνελήφθη για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος επτά γυναικών τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και όχι μόνο. 

Ο λεγόμενος «δράκος των Εξαρχείων» ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν θυμάται τίποτα και να ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 24η τακτική ανακρίτρια ο 23χρονος που συνελήφθη για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος επτά γυναικών τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν θυμάται τίποτα και να ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική ποινική για τα κακουργήματα του βιασμού τετελεσμένου και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο 23χρονος συλληφθείς από τη Συρία αποφυλακίστηκε πριν από σχεδόν 90 ημέρες από τις φυλακές Γρεβενών, όπου εξέτιε ποινή για σεξουαλική επίθεση σε βάρος γυναίκας, λόγω παρέλευσης του ορίου προφυλάκισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments