Lifestyle

Αρναούτογλου για Κασσελάκη: «Μου θυμίζει την εκπομπή Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια»

Αρναούτογλου για Κασσελάκη: «Μου θυμίζει την εκπομπή Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια»

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Αρναούτογλου για Κασσελάκη: «Δεν μου βγάζει ακόμα πολιτική»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή που μεταδίδει στο ραδιόφωνο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Στέφανος Κασσελάκης του θυμίζει την εκπομπή «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια.

View this post on Instagram

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official)

«Ξέρετε τι μου θυμίζει; Δεν μιλάω καθόλου αρνητικά για τον κύριο Κασσελάκη, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αν και ξαναλέω δεν μου βγάζει ακόμα μια πολιτική. Μου θυμίζει την ιστορία τότε με την Αννίτα Πάνια, τα “Παρατράγουδα” έτσι λεγόταν η εκπομπή , που βγάλανε όλοι από ένα τραγούδι, και μετά πηγαίναν όλοι σε ένα μαγαζί και ο κόσμος πήγαινε και άκουγε τα παρατράγουδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πηγαίνανε μέσα σε ένα μαγαζί μέχρι και 2000 άτομα για να ακούσουν αυτά τα παιδιά να τραγουδάνε. Με ποιον να τα βάλω; Με αυτά τα παιδιά και να τους πω γιατί τραγουδάτε; Μα τα παιδιά αυτά, για τους λόγους που θέλησαν τραγούδησαν και από κάτω ο μαγαζάτορας έβλεπε 2000 άτομα να πηγαίνουν να τους ακούνε».

Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι δεν σκόπευε να συγκρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη με την εκπομπή.

«Καμιά σύγκριση με παρατράγουδα με τον κύριο Κασσελάκη. Καμία σχέση. Δεν ξέρω. Δώστε μου χρόνο να μάθω είπε και οι άλλοι του δώσανε. Τώρα αν μάθει ή όχι, αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Θα μου κλώτσαγε για πρόεδρος παντού, ο οποιοσδήποτε εμφανίζεται σαν ένας αστεροειδής και πέφτει πάνω σε ένα κόμμα μέσα σε δυο μήνες και αναλαμβάνει πρόεδρος, είναι σαν να μου λες να αναλάβω ένα εστιατόριο τώρα. Το ανέλαβα, το έκανα, απέτυχε, γιατί δεν ξέρω να είμαι επιχειρηματίας. Επιχειρηματίας, όλοι έχουμε κάποια λεφτά, πουλήσαμε δυο χωράφια. Γίναμε επιχειρηματίες. Πας επιχειρηματίας και δεν ξέρεις τι σου γίνεται», σχολίασε κλείνοντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments