Πολιτική

Σήκωσε το γάντι η «Ομάδα 6+6» μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη [vid]

Σήκωσε το γάντι η «Ομάδα 6+6» μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στην ανάρτησή τους οι «6+6» αναφέρουν πως η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την επιλογή τους να αποχωρήσουν από τον κόμμα και πως δεν σκοπεύουν να ακολουθήσουν τον κ. Κασσελάκη στο δρόμο των προσωπικών επιθέσεων.

Σήκωσε το γάντι η «Ομάδα 6+6» μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για χυδαιότητα και θράσος.

Σήκωσε το γάντι η «Ομάδα 6+6» μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για χυδαιότητα και θράσος. Την ίδια ώρα, οι αποχωρήσεις στελεχών συνεχίζονται, καθώς εκτός κόμματος έθεσε εαυτόν ο πρώην διευθυντή της «Αυγής», Άγγελος Τσέκερης αλλά και ο Γιώργος Κυρίτσης, ενώ και ο Γ. Βαρεμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί και ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

Στην ανάρτησή τους οι «6+6» αναφέρουν πως η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την επιλογή τους να αποχωρήσουν από τον κόμμα και πως δεν σκοπεύουν να ακολουθήσουν τον κ. Κασσελάκη στο δρόμο των προσωπικών επιθέσεων.

«Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρέκλας να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολιτικές και κοινωνικές μάχες επί πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα», καταλήγει η απάντησή τους προς τον κ. Κασσελάκη.

Αναλυτικά η απάντηση της Ομάδας 6+6

«Η χυδαιότητα της σημερινής ανάρτησης του κ. Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα Κασσελάκη.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να ακολουθήσουμε τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Αν θέλει να κατανοήσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς λόγους των μαζικών αποχωρήσεων χιλιάδων αγωνιστών από το κόμμα του, τον παραπέμπουμε στη χθεσινή δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα δεκάδες άλλα κείμενα αποχωρήσεων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη μας το σοβαρό ενδεχόμενο να νομίζει οτι είναι «πουμαρό».

Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή της ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει.

Υ,Γ Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρέκλας να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολιτικές και κοινωνικές μάχες επί πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments