Πολιτική

Χαρίτσης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης αρέσκεται στην τοξικότητα» [vid]

Χαρίτσης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης αρέσκεται στην τοξικότητα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364930] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μιλώντας στο OPEN, ο Αλέξης Χαρίτσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε, μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του OPEN ξεκαθάρισε ότι «δεν αντιμετωπίζουμε την πολιτική με όρους καρέκλας, έχουμε μεγάλη διαφορά στην αντίληψη του τι είναι πολιτική και πώς ασκείται», ενώπρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στάση και τις δηλώσεις του «αρέσκεται στην τοξικότητα».

Για να συμπληρώσει: «Για μένα δεν είναι πολιτική να πετάμε ένα σύνθημα, αλλά το περιεχόμενο και η ιδεολογική αντιπαράθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Εκεί θέλουμε να στρέψουμε τη μάχη, απέναντι στη δεξιά που εμφανίζεται κυρίαρχη αλλά πλήττει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας».

Ερωτώμενος για τα άλλα κόμματα της Αριστέρας, ο Αλέξης Χαρίτσης σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ πέταξε στον κάδο των αχρήστων τη μεγάλη ευκαιρία που υπήρχε με την απλή αναλογική. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξει μια στοιχειώδη συνεννόηση των δυνάμεων της Αριστεράς ώστε να υπάρχει μέτωπο απέναντι στη μονοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με το μέχρι πρότινος κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Δεν υπήρχαν όροι συμβίωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μετάλλαξη που υπέστη αυτό το κόμμα. Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε όμως σαν εχθρό. Έχουν παραμείνει πάντως σύντροφοι με τους οποίους θα μπορούσαμε στο μέλλον να συμπορευτούμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments