Ελλάδα

Μήνυμα του 112 στην Αττική: Περιορίστε τις μετακινήσεις σας [vid]

Μήνυμα του 112 στην Αττική: Περιορίστε τις μετακινήσεις σας [vid]
Μήνυμα του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην Αττική για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 12ωρο λόγω της κακοκαιρίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα από το 112 στα κινητά τους τηλέφωνα, το οποίο τους προειδοποιούσε για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται το επόμενο 12ωρο στην περιοχή.

Το 112 καλεί τους κατοίκους της Αττικής να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Έρχονται σφοδροί άνεμοι και ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Μήνυμα για την κακοκαιρία έλαβαν κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη, τη Λήμνο, την Ξάνθη την Πάτρα αλλά τις Κυκλάδες αλλά και το Βόρειο Αιγαίο από το 112.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, των περιοχών που βρέχονται από τον Πατραϊκό και τον Κορινθιακό κόλπο, αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες για την κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του 112 ανέφερε: «Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 25-11-2023 14:15. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή σας. Αποφύγετε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

Ίδιο ήταν το μήνυμα που έλαβαν κάτοικοι και στις υπόλοιπες περιοχές, Λήμνο, Ξάνθη και Πάτρα, καθώς σε νησιά των Κυκλάδων (Νάξο, Σύρο κλπ).

Στο μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι της Αχαΐας αναφέρεται ότι το επόμενο 24ωρο προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι στις περιοχές του Πατραϊκού και του Κορινθιακού Κόλπου.

Μήνυμα του 112 εστάλη και στο Βόρειο Αιγαίο το μεσημέρι του Σαββάτου, καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments