Πολιτική

Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις των αποχωρησάντων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση Κ.Ο.

Τετάρτη ξεκινάν οι διαβουλεύσεις των αποχωρησάντων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ αύριο Τετάρτη (28/11) θα έχουν διαβούλευση μπροστά στην ανάγκη συγκρότησης εναλλακτικού σχεδίου απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισημάνθηκε: «Στόχος του συντονισμού θα είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας που θα εκφράζει μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική πολιτική πρόταση».

«Η συζήτηση του Προΰπολογισμού των επόμενων ημερών θα δώσει την πρώτη ευκαιρία για μία μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, με ταυτόχρονη τεκμηρίωση αυτής της εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης», αναφέρεται.