Αθλητισμός

Τσορμπατζόγλου: «Αυτά είναι τα δεδομένα για Μπάμπα ενόψει Άιντραχτ» [vid]

Τσορμπατζόγλου: «Αυτά είναι τα δεδομένα για Μπάμπα ενόψει Άιντραχτ» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi, Επιπλέον, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Λουτσέσκου αναφορικά με την ενδεκάδα, αλλά και στα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Φρανκφούρτη.

Ποια τα δεδομένα

«Οι πιθανότητες μειώνονται για Μπάμπα Ράχμαν. Μόνο προθέρμανση Δευτέρα και Τρίτη. Ακόμη και αν σήμερα τα καταφέρει, νομίζω ότι ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει πως δεν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει. Δεν υπάρχει μόνο κίνδυνος υποτροπής αλλά και θέμα ετοιμότητας. Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να μην είναι αποστολή.».

Επιπλέον, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Λουτσέσκου αναφορικά με την ενδεκάδα, αλλά και στα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην Φρανκφούρτη.

«Ή Κεντζιόρα ή Βιεϊρίνια το ένα σενάριο για τα δεξιά. Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με τη συνοχή που θέλει στο παιχνίδι και αφορά την ανάλυση του αντιπάλου. Θα παίξει ρόλο ο Εκόνγκ. Αν τον θέλει για τη δύναμη ή αν δεν τον θέλει λόγω αστάθειας.

Παραμένει το χιόνι και δημιουργεί ένα όμορφο τοπίο. Αύριο εκτιμάται πολύ χιόνι. Αντί να ανοίξουν στις 18:00 θα ανοίξουν στις 19:00. Πάει πίσω το ραντεβού των φίλων του ΠΑΟΚ.».

Πηγή: sportfm.gr//Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments