Lifestyle

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έπιασε τη Σοφία Φυρού να τον απατά με τον γυμναστή της

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έπιασε τη Σοφία Φυρού να τον απατά με τον γυμναστή της

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/alexandros_kopsialis

Στο κλιπ, ο YouTuber «πιάνει» τη σύντροφό του στο κρεβάτι γυμνή, με το εσώρουχό της και στην ντουλάπα βρίσκει....

Ένα χιουμοριστικό βίντεο με τη σύντροφό του, Σοφία Φυρού, στάθηκε η αφορμή για τους ακολούθους του Αλέξανδρου Κοψιάλη να μπερδευτούν και να πιστέψουν ότι χώρισαν.

View this post on Instagram

A post shared by Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

Στο κλιπ, ο YouTuber «πιάνει» τη σύντροφό του στο κρεβάτι γυμνή, με το εσώρουχό της και στην ντουλάπα βρίσκει με ένα λευκό μπουρνούζι, τον μποξέρ, Λεωνίδα Βαλάκο, μετά από σχετικά μηνύματα που έχει δεχτεί στο Instagram.

Παρά τις τρανταχτές αποδείξεις ότι πρόκειται περί απιστίας, ο YouTuber πείθεται από τον κολλητό του, ότι του «ζέσταινε τις παντόφλες» και αντί να διαπληκτιστούν, οι δυο τους αγκαλιάζονται και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν κατάλαβε τίποτα.

Μετά τη δημοσίευση του παραπάνω, ακόλουθοι του Αλέξανδρου Κοψιάλη εκφράζουν την υποτιθέμενη συμπαράστασή τους στον instagrammer. Με χιουμοριστικό ύφος, ο ίδιος τους ευχαριστεί, σχολιάζοντας και αναδημοσιεύοντας τα κλιπ.

@alexandros.kopsialis Απάντηση στον χρήστη @Αλέξανδρος Κοψιάλης Γι’ αυτό είναι οι κολλητοί #kopsialis #sofiafirou #valakosleo #bucks #wifecheating #busted ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξανδρος Κοψιάλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments