Ελλάδα

Οι δυσοίωνες προβλέψεις της τυφλής Μπάμπα Βάνγκα για το 2024

Οι δυσοίωνες προβλέψεις της τυφλής Μπάμπα Βάνγκα για το 2024

Πηγή Φωτογραφίας: INDIA.COM

Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα αποτέλεσαν πηγή ίντριγκας, προσελκύοντας την προσοχή τόσο του κοινού όσο και των ηγετών.

Καθώς απομένουν λίγες ημέρες για το τέλος του 2023, ο κόσμος στρέφει και πάλι το βλέμμα του προς τις αινιγματικές προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα, που συχνά αναφέρεται ως ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων». Η Vangelia Pandeva Gushterova, ευρύτερα γνωστή ως Μπάμπα Βάνγκα, ήταν μια γυναίκα από τη Βουλγαρία που γεννήθηκε το 1911, γνωστή για την υποτιθέμενη ικανότητά της να προβλέπει το μέλλον. Αν και έχασε την όρασή της στην παιδική της ηλικία, οι οπαδοί της πιστεύουν ότι απέκτησε την αλλόκοτη δύναμη να προβλέπει καίρια παγκόσμια γεγονότα.

Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα αποτέλεσαν πηγή ίντριγκας, προσελκύοντας την προσοχή τόσο του κοινού όσο και των ηγετών, με προσωπικότητες όπως ο Βούλγαρος τσάρος Boris III και ο Σοβιετικός ηγέτης Leonid Brezhnev να αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διορατικότητά της. Οι προβλέψεις της, οι οποίες υποστηρίζεται ότι εκτείνονται μέχρι το έτος 5079, έχουν συγκεντρώσει αφοσιωμένο κοινό, ιδίως μεταξύ εκείνων που της αποδίδουν την πρόβλεψη του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του ρωσικού υποβρυχίου Κουρσκ, καθώς και των τραγικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Παρ’ όλα αυτά, ο σκεπτικισμός παραμένει, καθώς πολλές από τις προφητείες της μεταδίδονται μέσω μαρτυριών από δεύτερο χέρι, χωρίς εμπειρική τεκμηρίωση. Αυτή η αφήγηση του μυστικισμού διαπλέκεται με την προειδοποίηση να αντιμετωπίζονται οι προβλέψεις της με έναν βαθμό σκεπτικισμού.

Για το 2024, η Μπάμπα Βάνγκα λέγεται ότι άφησε πίσω της επτά ανατριχιαστικές προβλέψεις. Η πρώτη της πρόβλεψη αφορά την υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Η προβλεπόμενη επίθεση φέρεται να είναι έργο ενός εσωτερικού συνεργάτη.

Μια ακόμη πρόβλεψη αφορά την έξαρση των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων στην Ευρώπη και υπαινίσσεται τη διεξαγωγή δοκιμών βιολογικών όπλων από μια μεγάλη δύναμη. Αυτά τα προμηνύματα κινδύνου συνοδεύονται από μια αυστηρή προειδοποίηση για μια επερχόμενη οικονομική κρίση που απειλεί να επιδεινώσει το παγκόσμιο χρέος και να τροφοδοτήσει γεωπολιτικές αναταραχές.

Σε μια στροφή από την πολιτική και οικονομική αναταραχή, προβλέπει επίσης κατακλυσμικά καιρικά φαινόμενα και μια έξαρση του κυβερνοπολέμου με στόχο κρίσιμες υποδομές, προκαλώντας συναγερμό για πιθανά τρωτά σημεία της εθνικής ασφάλειας.

Ωστόσο, μέσα στις δυσοίωνες προβλέψεις, αναβοσβήνει μια αχτίδα ελπίδας. Η μυστικίστρια οραματίστηκε επίσης σημαντικές ιατρικές και τεχνολογικές εξελίξεις, προβλέποντας νέες θεραπείες για ασθένειες που εδώ και καιρό δεν έχουν θεραπευτεί και μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της κβαντικής πληροφορικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments