Lifestyle

Καίτη Κωνσταντίνου: «Δεν ήμουν καλή σαν καθηγήτρια»

Καίτη Κωνσταντίνου: «Δεν ήμουν καλή σαν καθηγήτρια»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram / studio4_ert

Καίτη Κωνσταντίνου: «Η πρώτη χρονιά ήταν ενδιαφέρουσα, μετά απομακρυνόμουν, είχα μια απώθηση»

Η Καίτη Κωνσταντίνου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και την περίοδο που δίδασκε σε σχολείο.

View this post on Instagram

A post shared by Καιτη Κωνσταντινου (@ketikonstantinou)

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι εξήγησε πώς προέκυψε στη ζωή της η υποκριτική.

«Δεν είχα σκεφτεί να γίνω ηθοποιός, ποτέ δεν το είχα πει μικρή. Μου αρέσει να βλέπω το θέατρο της Δευτέρας μεγαλώνοντας. Στην επαρχία που ήμουν, έρχονταν θίασοι και ήθελα να βλέπω ώρες τηλεόραση. Δεν μου αρέσει να διαβάζω. Δεν ήμουν καλή μαθήτρια. Στο τέλος έγινα, για να περάσω στο πανεπιστήμιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μου άρεσε το σχολείο, σαν εφιάλτης ήταν. Και μετά, που δίδαξα δύο χρόνια πάλι, σαν εφιάλτης ήταν. Φοβόμουν. Το σχολείο πάντα μου δημιουργούσε έναν φόβο. Μετά είπα “δεν γίνεται”, άντε γεια».

Όσο για την περίοδο που δίδασκε, ανέφερε: «Πάρα πολύ εύκολα πήρα την απόφαση να φύγω από το σχολείο. Ήμουν καλή με τα παιδιά, αλλά δεν ήμουν καλή σαν καθηγήτρια. Δεν τους έκανα καλό. Πήγαινα με τον τελευταίο της τάξης κι οι άλλοι έμεναν πίσω. Η πρώτη χρονιά ήταν ενδιαφέρουσα, μετά απομακρυνόμουν, είχα μια απώθηση. Δεν ήμουν καλή καθηγήτρια, δεν το χω. Όταν έχεις μια άλλη επιλογή, εύκολα τα παρατάς. Οι σχολές τελείωσαν σχεδόν συγχρόνως. Επειδή ντρεπόμουν πολύ δεν πήγαινα σε οντισιόν, ντρεπόμουν. Δεν περίμενα τον διορισμό, περίμενα γενικά, καθόμουν. Ήρθε στην αρχή διορισμός για τον Έβρο και δεν πήγα και μετά ήρθα σαν αναπληρώτρια Αθήνα για δύο χρόνια και τελείωσε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments