Αθλητισμός

Κάρλος Καρβαλιάλ: Βούιξε η πιάτσα! Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό! [vid]

Κάρλος Καρβαλιάλ: Βούιξε η πιάτσα! Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Diário de Transferências,Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης φέρεται θετικός

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης φέρεται θετικός

Το βράδυ του Σαββάτου (2/12) το CNN Portugal ανέφερε πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων”, αντικαθιστώντας τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 57χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος τους τελευταίους μήνες, καθώς αποχώρησε από τη Θέλτα στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε περίπτωση που οι Πειραιώτες προχωρήσουν σε αλλαγή στον πάγκο τους. Ο Καρβαλιάλ έχει εργαστεί επίσης σε ΜπράγκαΣπόρτινγκΜπεσίκταςΣουόνσιΡίο Άβε και Θέλτα. Ο 57χρονος προπονητής είχε εργαστεί στους Αρκάδες το 2008.

Εκτός από τη μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του, στη διάρκεια της οποίας αγωνίστηκε σε Μπράγκα και Πόρτο μεταξύ άλλων, έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών συλλόγων σε Πορτογαλία (Μπράγκα, Μπελενένσες, Σετουμπάλ, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Ρίο Άβε) αλλά και στης Ευρώπης (Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments