EDITOR'S PICK

To “Lego Fortnite” είναι ένα νέο survival crafting παιχνίδι

To “Lego Fortnite” είναι ένα νέο survival crafting παιχνίδι

Πηγή Φωτογραφίας: LEGO Fortnite - About Us - LEGO.com

Διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα.

Το LEGO Fortnite είναι ένα ολοκαίνουργιο crafting παιχνίδι επιβίωσης που πρόκειται να φτάσει στο Fortnite στις 7 Δεκεμβρίου 2023 και είναι η πρώτη εμπειρία παιχνιδιού από τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Epic Games και της The LEGO Group.

View this post on Instagram

A post shared by LEGO Fortnite (@legofortnite)

Ενώ οι λεπτομέρειες είναι ακόμα λίγες, αποκαλύφθηκε ότι, «Μέσα στο LEGO Fortnite, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τεράστιους, ανοιχτούς κόσμους όπου η μαγεία των LEGO και του Fortnite συγκρούονται. Σχεδιασμένο για ανθρώπους όλων των ηλικιών για να το απολαύσουν μαζί, το παιχνίδι θα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, τον πειραματισμό και τη συνεργασία μέσω του παιχνιδιού.»

Η Epic Games και η LEGO Group ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους το 2022 και ο στόχος είναι να «διαμορφώσουν το μέλλον του metaverse και να το κάνουν διασκεδαστικό και ασφαλές για όλους».

Η συνεργασία διέπεται από τρεις αρχές, και οι τρεις συμφωνήθηκαν τόσο από την Epic Games όσο και από την LEGO Group:

Προστατέψτε το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι καθιστώντας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ευημερία. Διασφαλίστε της ιδιωτικής ζωής των παιδιών θέτοντας πρώτα τα συμφέροντά τους. Ενισχύστε τα παιδιά και τους ενήλικες με εργαλεία που τους δίνουν τον έλεγχο της ψηφιακής τους εμπειρίας.

Αυτή η είδηση έρχεται αμέσως μετά την έναρξη της εκδήλωσης «The Big Bang» του Fortnite που θα μας καλωσορίσει στο Fortnite Chapter 5: Underground, το οποίο θα δει επίσης την προσθήκη των πολυαναμενόμενων skins Peter Griffin και Solid Snake, ένα νέο νησί, mods όπλων, ένα νέο τρένο που θα ταξιδέψει στον χάρτη και πολλά άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments