Ελλάδα

Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον τράπερ κι άλλους δύο [vid]

Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον τράπερ κι άλλους δύο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Η κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και κατά συρροή έχει ασκηθεί σε βάρος του τράπερ Don Leon, που συνελήφθη ως μέλος του κυκλώματος με τα ΑΤΜ και ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Oι κατηγορούμενοι έχουν λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο Τετάρτη

Η κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και κατά συρροή έχει ασκηθεί σε βάρος του τράπερ Don Leon, που συνελήφθη ως μέλος του κυκλώματος με τα ΑΤΜ και ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Το αδίκημα αφορά σε καταδίωξη που έλαβε χώρα στο Αίγιο στις 4 Οκτωβρίου μετά από ληστεία σε ΑΤΜ και έχει αποδοθεί και στους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση από την εισαγγελική αρχή, ωστόσο δεν περιλαμβανόταν στο διαβιβαστικό της αστυνομίας.

Ποια αδικήματα έχουν αποδοθεί στον τράπερ Don Leon

Παράλληλα, σε βάρος του τράπερ έχουν αποδοθεί -εκτός της απόπειρας ανθρωποκτονίας- τα εξής αδικήματα:

 συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

 Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

 Έκρηξη από κοινού

 Διακεκριμένη οπλοκατοχή

 Προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών

 Πλαστογραφία μετά χρήσης

 Εμπρησμός

 Φθορά ξένης ιδιοκτησίας 

 Οπλοφορία και οπλοχρησία

 Παράνομη βία

 Άσκοποι πυροβολισμοί

Oι κατηγορούμενοι έχουν λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο Τετάρτη.

Τι συνέβη στη ληστεία στο Αίγιο

Η εν λόγω σπείρα ήταν πίσω από τη ληστεία ΑΤΜ στο Αίγιο στις 4 Οκτωβρίου. Στο Αίγιο επιχείρησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ εγκατεστημένο σε χώρο σούπερ μάρκετ, ωστόσο αστυνομικοί τούς εντόπισαν, κι όταν τα μέλη της σπείρας το αντιλήφθηκαν, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, ανταπέδωσαν στα πυρά. Όσον αφορά το περιστατικό, δεν είχε αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Αμέσως μετά οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου. Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένo λίγη ώρα αργότερα. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, το όχημα ήταν κλεμμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments