Trash

Σέξι βολεϊμπολίστρια και μοντέλο του OnlyFans είναι η νέα σύντροφος του Χάμες Ροντρίγκες

Σέξι βολεϊμπολίστρια και μοντέλο του OnlyFans είναι η νέα σύντροφος του Χάμες Ροντρίγκες

Πηγή Φωτογραφίας: Key Alves e James Rodriguez – Foto: Instagram

Στο παρελθόν είχε συνδεθεί και με τον Βινίσιους Ζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Κέι Άλβες, είναι σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η νέα σύντροφος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Σάο Πάολο, Χάμες Ροντρίγκες.

View this post on Instagram

A post shared by Key (@keyalves)

Η νεαρή γυναίκα έγινε διάσημη στη χώρα της ως «η πιο σέξι παίκτρια του βόλεϊ» και εκμεταλλεύτηκε τη δημοφιλία περνώντας μετά στο χώρο της πώλησης ερωτικού περιεχομένου μέσω της πλατφόρμας OnlyFans, που την έκανε ακόμη πιο διάσημη και ακολούθως άρχισε να παίρνει μέρος σε ριάλιτι σόου, ανάμεσά τους και το βραζιλιάνικο Big Brother, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Η Κέι Άλβες, φέρεται να πέρασε με τον Χάμες Ροντρίγκες, ένα διήμερο στο σπίτι του στο Σάο Πάουλο, σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο. Στο μεταξύ, πριν από ένα μήνα ο πατέρας της γυναίκας ευχαρίστησε τον Χάμες Ροντρίγκες στο Instagram για τη φανέλα της Σάο Πάουλο που του έκανε δώρο…

View this post on Instagram

A post shared by Key (@keyalves)

Να σημειώσουμε πως ο Κολομβιανός διεθνής μεσοεπιθετικός χώρισε το 2016 με την Ντανιέλα Οσπίνα, αδερφή του συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, Νταβίδ έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Τότε, στα ισπανικά ΜΜΕ είχε αναφερθεί πως ήταν συστηματικά άπιστος.Πριν από μερικούς μήνες, η Κέι Άλβες είχε συνδεθεί με τον Βινίσιους Ζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φήμες για την πιθανή σχέση τους είχαν διαδοθεί μέσω των social media όταν πόσταραν αμφότεροι φωτογραφία από το ίδιο δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου στο Σάο Πάουλο. Στο μεταξύ, στη διάρκεια της συμμετοχής της στο Big Brother είχε αποκαλύψει πως πολλοί ποδοσφαιριστές της είχαν κάνει ανήθικες προτάσεις, ενώ είπε πως είχε σχέσεις με διάφορους άσους του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Η Κέι Άλβες μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα Osasco VC/São Cristóvão Saúde. Η 23χρονη αθλήτρια έγινε διάσημη στη Βραζιλία μέσω του Instagram καθώς έφτασε να γίνει η βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους followers στον κόσμο χάρις στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στα βίντεο που ανέβαζε στον λογαριασμό της, παρά για τις αθλητικές επιδόσεις της.

View this post on Instagram

A post shared by Key (@keyalves)

Βλέποντας την επιτυχία που είχε και με τους followers να αυξάνονται η Άλβες αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την προβολή της και άρχισε να διαθέτει αποκλειστικό περιεχόμενο για ενήλικες μέσω της πλατφόρμας Onlyfans. Έπειτα από λίγο καιρό αποκάλυψε πως βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα μέσω του Onlyfans και των διαφημίσεων μέσω του Instagram, παρά παίζοντας βόλεϊ.

View this post on Instagram

A post shared by Key (@keyalves)

«Τόσα λεφτά δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου από κοντά. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια και οι γονείς μου ζουν ακόμη στη φαβέλα, αλλά πλέον μπορώ να τους βοηθήσω να αλλάξουν τη ζωή τους. Για μένα αυτά τα λεφτά είναι πολύ εύκολα. Το κάνω από τον καναπέ του σπιτιού μου», είπε. Τόνισε, δε, πως μόνο από το Onlyfans βγάζει περισσότερα από 20.000 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments