Trash

2023 Fashion Awards – Οι νικητές στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων μόδας

2023 Fashion Awards – Οι νικητές στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων μόδας

Πηγή Φωτογραφίας: Karwai Tang/WireImage

Ποιος αναδείχτηκε "Σχεδιαστής της χρονιάς" στα βρετανικά βραβεία μόδας.

Οι Βρετανοί έχουν τα δικά τους βραβεία μόδας που για τη χρονιά 2023 απονεμήθηκαν χθες, 4 Δεκεμβρίου. Η τελετή των 2023 Fashion Awards πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στην είσοδο του οποίου είχε στηθεί ένα τεράστιο κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τους λαμπερούς καλεσμένους από τον χώρο της μόδας και της showbiz. Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Amal Clooney, Kate Moss και Pamela Anderson ήταν από τα A-list ονόματα που περπάτησαν σ’ αυτό το χαλί, με την Αμερικανίδα σταρ του “Baywatch” να εμφανίζεται για μία ακόμα φορά χωρίς μακιγιάζ – και χωρίς styling!

View this post on Instagram

A post shared by L’OFFICIEL USA (@lofficielusa)

“Σχεδιαστής της Χρονιάς” αναδείχτηκε ο Jonathan Anderson, του Loewe και του JW Anderson, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον ambassador της Loewe, Josh O’Connor, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως αυτά των Sarah Burton, Daniel Lee, Matthieu Blazy, Miuccia Prada και Raf Simons. Η Burton, η οποία αποχώρησε μετά 13 χρόνια από τον Alexander McQueen, βραβεύτηκε αργότερα μέσα στη βραδιά με ειδικό βραβείο για την καριέρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Carolyn Dunn (@csdunn75)

Βρετανός σχεδιαστής της χρονιάς σε γυναικείες κολεξιόν αναδείχτηκε ο Maximilian Davis του Ferragamo, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία για ανδρικές συλλογές το βραβείο πήγε στη Martine Rose. Στην κατηγορία “Πρωτοεμφανιζόμενος” τα βραβεία πήγαν στο σχεδιαστικό δίδυμο Chopova Lowena (Womenswear) και στην Bianca Saunders (Menswear), το βραβείο “Isabella Blow” στον φωτογράφο Campbell Addy, βραβείο ειδική αναγνώρισης απέσπασε η Charlotte Tilbury, ενώ “Μοντέλο της χρονιάς” αναδείχτηκε η Paloma Elsesser – το πρώτο plus – size μοντέλο που αποσπά αυτή τη διάκριση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments