Focus

Julia Roberts: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της – “Είναι η άγκυρά μου”

Julia Roberts: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της – “Είναι η άγκυρά μου”

Πηγή Φωτογραφίας: Julia Roberts Is The New Face of Chopard / planetfashiontv.com

Η ηθοποιός και ο Moder, 54 ετών, γνωρίστηκαν το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας “The Mexican”.

Η Julia Roberts είναι η Νο 1 θαυμάστρια του συζύγου της, Danny Moder. H σταρ πιστώνει στον σύζυγό της ότι κράτησε ενωμένη την οικογένειά τους, σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο της.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Μιλώντας στο “Today”, η Roberts είπε: “Όλα ξεκινούν με τον Danny Moder! Είναι η άγκυρά μας, είναι ο άνθρωπός μας. Και με τον πιο όμορφο τρόπο, είναι ο καπετάνιος του πλοίου μας. Πραγματικά!”

Η ηθοποιός και ο Moder, 54 ετών, γνωρίστηκαν το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας “The Mexican”. Στο μεταξύ, τότε, ο Moder ήταν με τη Vera Steimberg, ενώ η Roberts έβγαινε με τον Benjamin Bratt. Μετά το διαζύγιο του Μoder και τον χωρισμό της Roberts, oι δυο τους είπαν το “ναι” τον Ιούλιο του 2002.

Παράλληλα, η Roberts αποκάλυψε το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο στην εκπομπή “The View”.

“Η αδερφή μου είναι παντρεμένη εδώ και 25 χρόνια ή 26 χρόνια. Nομίζω, λέει ότι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι δύο νεροχύτες μπάνιου και δύο τηλεφωνικές γραμμές. Δύο νεροχύτες είναι σημαντικό. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είσαι με το σωστό άτομο. Επίσης, πολλά φιλιά για γεια και αντίο είναι πραγματικά, μια κρίσιμη λεπτομέρεια για την καθημερινή ζωή“, όπως επεσήμανε η σταρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments