Ελλάδα

Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν [vid]

Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σε νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, προέβησαν οι θεράποντες ιατροί.

Ο αστυνομικός είναι στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σε νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, προέβησαν οι θεράποντες ιατροί.

Ειδικότερα, κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

«Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος» σημειώνεται ακόμη στην ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments