Lifestyle

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Έβλεπα τον Όλιβερ στην πλατεία και νόμιζα ότι ήταν αδέσποτο»

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Έβλεπα τον Όλιβερ στην πλατεία και νόμιζα ότι ήταν αδέσποτο»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/panagiotis konstantinidis

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Μου εύχονταν αρρώστιες, αφού με κατηγόρησαν ως κακοποιητή του Όλιβερ

Το όνομα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη ενεπλάκη στην υπόθεση του χάσκι στην Αράχωβα, με πολλούς να θεωρούν τον πρώην παίκτη του Survivor, ως τον θύτη και κακοποιό του σκύλου.

Ο ίδιος διέψευσε τα παραπάνω και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, πήγε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Μεταξύ άλλων, είπε πως γνώριζε τον Όλιβερ «όπως και πολλοί από την Αράχωβα» ενώ εξήγησε τι τον συνέδεε με την Αράχωβα.

Αποκάλυψε δε, και τα μηνύματα που δέχτηκε. «Μου εύχονταν να πάθω κακές αρρώστιες» είπε και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου έχει να κοιμηθεί τρεις μέρες».

«Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό και πώς προέκυψε. Την Τετάρτη που μας πέρασε δέχτηκα ένα τηλέφωνο από μία δημοσιογράφο το πρωί και μου είπε ότι το όνομά σου αναφέρεται σχετικά με το σκηνικό που έγινε με το χάσκι. Στην αρχή εγώ μπερδεύτηκα. Αναφέρθηκε στο Twitter μου είπαν, αλλά επειδή εμένα μου το επικοινώνησε κάποιος άνθρωπος της τηλεόρασης, νόμιζα ότι είχε πάρει τόσο μεγάλη έκταση και ότι υπάρχει στην τηλεόραση» είπε στην αρχή.

Συνέχισε, λέγοντας: «Στην αρχή μπερδεύτηκα ότι θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το Χάσκυ το μαγαζί που υπάρχει στην Αράχωβα -είχα μαγαζί εκεί το οποίο το’χω πουλήσει. Και με ενημέρωσε ότι ακούγεται το όνομά μου ως κακοποιητή του ζώου. Είχα ακούσει για το σκύλο με είχε ενοχλήσει πραγματικά αυτό το γεγονός γιατί είναι κάτι φρικαλέο. Πάντα το βλέπαμε και στην πλατεία στην Αράχωβα στο περίπτερο. Δεν είμαι από εκεί, είχα δύο χρόνια μία επιχείρηση και ανεβοκατέβαινα τα Σαββατοκύριακα και είχα και ένα σπίτι εκεί λόγω της επιχείρησης μου. Το γνωρίζαμε όλοι τον Όλιβερ στην Αράχωβα, τον έβλεπα στην πλατεία που νόμιζα ότι ήταν αδέσποτο να σου πω την αλήθεια, ή ότι το φρόντιζε κάποιος και ότι είναι της περιοχής και γυρνάει δεξιά – αριστερά. Τις έκανε τις βόλτες του, το γνωρίζω, τα περισσότερα άτομα από κει, το ξέρουν. Μετά επικοινώνησα με τον Κωσταντίνο που του έχω εμπιστοσύνη και ξέρω θα μου πει την αλήθεια.

Μίλησα και μου λεει ναι το ξέρω το πρωί να μην κάνεις τίποτα θα δούμε πως θα πάει το άφησα και εγώ δεν έδωσα πολλή σημασία. Το μεσημέρι λίγο φούντωνε το απόγευμα φούντωνε και το βράδυ ξεφύγει κατάσταση. Δε με κάλεσε ποτέ αστυνομία και κανένας γι’ αυτό στην τοποθέτηση μου είπα ότι είμαι στη διάθεση των αρχών να καταθέσω οτιδήποτε. Είχα απειλητικά μηνύματα μου εύχονταν να πάθω κακές αρρώστιες.

Είναι πολύ κακό το να βγει κάποιος οπουδήποτε και να πιει ότι κάποιος έχει κάνει κάτι και να πέσουν να τον φάνε να γίνει viral, να δεχτεί αυτή την επίθεση. Στην προκειμένη φάση εγώ μπόρεσα και το διαχειρίστηκα αλλά πίσω είναι η μητέρα μου, πατέρας μου και πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι στενοχωρήθηκαν πολύ. Η μητέρα μου δεν έχει κοιμηθεί δυο, τρεις μέρες και όλη μέρα κάθεται και ψάχνει τι γίνεται».

Τέλος, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδη είπε ότι θα κινηθεί νομικά σε προφίλ που του έστελναν απειλητικά μηνύματα στα social media.

Η πρώτη του αντίδραση στα social media Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τον οποίο υπέδειξαν κάποιοι, ως υπεύθυνο της θηριωδίας, θέλησε να τοποθετηθεί με ανάρτησή του και να ξεκαθαρίσει για την κατάσταση. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως τελευταία φορά που πήγε στην Αράχωβα ήταν τον Γενάρη του 2023.

Αρχικά, έγραψε: «Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα. Δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσα σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη».

Και συνέχισε: «Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά».

Σε δεύτερη ανάρτηση πρόσθεσε: «Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ. Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments