Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα – Βρίσκουμε τον βηματισμό μας

Στέφανος Κασσελάκης: Δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα – Βρίσκουμε τον βηματισμό μας

Πηγή Φωτογραφίας: [365680] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡOΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

«Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στους τέσσερις θεματικούς άξονες της πολιτικής πρότασης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο.«Αναλάβαμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο, πολύπλοκο, δύσκολο έργο, το οποίο ήταν αυτό το κόμμα το βαθιά κοινωνικό, βαθιά λαϊκό κόμμα να σταθεί στα πόδια του να σηκώσει ανάστημα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Προφανώς και πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές και αυτό δεν γίνεται αυθημερόν», υποστήριξε. Ωστόσο, «πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα ότι κάτι κάναμε». Και συνέχισε, λέγοντας πως «πήραμε αποφάσεις» και «βρίσκουμε τον βηματισμό μας». «Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης: Οι τέσσερις θεματικοί άξονες της πολιτικής πρότασης ΣΥΡΙΖΑ

Ως προς την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το επόμενο διάστημα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε σε τέσσερις θεματικούς άξονες:

  • Δίκαιη φορολογία
  • Διαβίωση του πολίτη
  • Ασφάλεια του πολίτη
  • Στεγαστική πολιτική

«Πιστεύω ότι θα πετύχει αυτή η στρατηγική αλλά δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζετε ότι σπάω αρκετά ταμπού στην Ελλάδα και σε όλη την κοινωνία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει σήμα επικοινωνιακής αντεπίθεσης μέσω social media γιατί όπως είπε «θα μας πολεμήσουν, εννοείται, το βλέπετε κάθε μέρα».

Και συνέχισε διερωτώμενος: «Θα μπορέσουμε ποτέ να κερδίσουμε τα ΜΜΕ; Όχι. Θα μπορέσουμε να παρακάμψουμε τα ΜΜΕ; Σε κάποιο βαθμό ναι, με όχημα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη διάδραση μας στην κοινωνία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments