Lifestyle

Ζαρίφη: «Τον σύντρφό μου τον λένε Πάνο – Μας βγάζουν φωτογραφίες όταν βγαίνουμε έξω»

Ζαρίφη: «Τον σύντρφό μου τον λένε Πάνο – Μας βγάζουν φωτογραφίες όταν βγαίνουμε έξω»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Zarifi

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε αν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή της και σχολίασε τη φετινή τηλεόραση

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στο I love Σουκού με αφορμή το ότι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή η Άννα Ζηρδέλη που εμφανίζεται στην Οδό Ζαρίφη 2.

«Εγώ το βιώνω τέλεια, κάνω μια εκπομπή που μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν θα σου μιλήσω νουμερικά γιατί μία κλαίμε μια γελάμε. Είμαι όμως γεμάτη με αυτό που κάνω φέτος, είναι από τα πιο αγαπημένα πράγματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

Δεν μπορείς κάθε μέρα να ζεις με τον βραχνά. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι ωραία. Μια μέτρηση είναι ένα εργαλείο δουλειάς αλλά δεν είναι εργαλείο ζωής. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τη ζωή μας από τα νούμερα» ανέφερε για τα νούμερα τηλεθέασης.

Προσθήκες ίσως να δούμε. Θα γίνουν κάτι ντανίτσες. Μικρές. Θεωρώ ότι ειδικά σε κάτι που είναι καινούργιο που ξαναχτίζεται, θέλει υπομονή. .

Είναι “ξύλο” φέτος η τηλεόραση. Όσοι είστε απ’ έξω μείνετε έξω και ελάτε του χρόνου. Τόση αυτοαναφορικότητα και τόσο καβγά έχω χρόνια να δω στην ελληνική τηλεόραση. Πίστευα ότι είναι πιο παλιακό. Πρέπει να σταματήσουμε να απαντάμε ο ένας στον άλλον. Ενδιαφέρει;

«Οι δουλειές έχουν εντάσεις. Η Ναταλία είναι στο τοπ 3 των καλύτερων παρουσιαστριών» είπε για τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού.

«Η Κατερίνα είναι Βέγγος, τα κάνει όλα» ήταν το κομπλιμέντο που εισέπραξε από την Άννα Ζηρδέλη. «Το μεγαλύτερο κομμάτι της εκπομπής είναι αυτοσχεδιαστικό» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments