Ελλάδα

Προθεσμία πήρε ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό [vid]

Προθεσμία πήρε ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365734] ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 18χρονος ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Σε έρευνες για τον «καθοδηγητή» εστιάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στα δικαστήρια Πειραιά μετέβη το πρωί της Δευτέρας ο 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Ο 18χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Στον 18χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά κακουργήματα και πλημμελήματα και διώκεται, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών.

Ο 18χρονος, που είναι οργανωμένος οπαδός, στην ομολογία του περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς οι επικεφαλής των οπαδών τούς έδωσαν εντολή να βγουν από τη γήπεδο και να επιτεθούν στα ΜΑΤ, πώς τους εξόπλισαν με πολεμοφόδια και πώς εξήγησαν στον ίδιο τον τρόπο που έπρεπε να εκτοξεύσει τη φωτοβολίδα.

Κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ εμφανίζεται μετανιωμένος και ανήμπορος να πιστέψει το κακό που προκάλεσε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι -σε κάποιο βαθμό- είναι συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, που διενεργούν την προανακριτική έρευνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments