Lifestyle

Ερωτικός LIGHT στα μπουζούκια δίνει γλωσσόφυλο στην Αννούλα του και την λούζει με γαρύφαλλα [vid]

Ερωτικός LIGHT στα μπουζούκια δίνει γλωσσόφυλο στην Αννούλα του και την λούζει με γαρύφαλλα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ nerogreco

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στην αρχή το ζευγάρι δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά πλέον, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η σύντροφός του, αναρτούν κοινά στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητα και τα ταξίδια που κατά καιρούς κάνουν στο εξωτερικό.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα πέρασε το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, ο Light.

Ο τράπερ γιόρτασε με τη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη, την ονομαστική της γιορτή και δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους θαμώνες.

View this post on Instagram

A post shared by trap turtle (@thetrapturtle)

Διασκέδασαν με τραγούδια των καλλιτεχνών και συνεργατών του Light στο «Fame Story» και σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο τραγουδιστής, φαίνεται να «λούζει» τη σύντροφό του με δεκάδες πανέρια λουλούδια.

View this post on Instagram

A post shared by trap turtle (@thetrapturtle)

Η Άννα Θεοδωρίδη σπουδάζει Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει δουλέψει ως χορεύτρια σε γνωστά clubs. Έχει έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 70.000 ακολούθους.Στην αρχή το ζευγάρι δεν έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά πλέον, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η σύντροφός του, αναρτούν κοινά στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητα και τα ταξίδια που κατά καιρούς κάνουν στο εξωτερικό.

Στην πρώτη δημοσίευση που είχε κάνει με τη σύντροφό του, τον Μάρτιο του 2023, ο Light είχε γράψει στη λεζάντα: «Ο μοναδικός μου περισπασμός».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο