Ζώδια

Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (10.12.23 – 16.12.23)

Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (10.12.23 – 16.12.23)

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-dimitri-kuliuk

Ο Ερμής άλλωστε, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας δώσει ένα μικρό δώρο, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη.

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο σε αυτή την εβδομάδα, αυτός θα ήταν μεταβατική, καθώς λίγο πριν αποχαιρετήσουμε αυτή τη χρονιά, είναι σημαντικό να κάνουμε το απολογισμό μας και να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας.

Στην Αστρολογία η λέξη ξανά συνδέεται με την ανάδρομη πορεία των πλανητών, ενώ τα νέα ξεκινήματα, με την Νέα Σελήνη. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, έχουμε 2 σημαντικά πλανητικά γεγονότα, την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά και την Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη.

Ο Ερμής άλλωστε, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας δώσει ένα μικρό δώρο, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη.

Στα μέσα της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη θα μας ωθήσει να δούμε με ιδιαίτερη αισιοδοξία την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, στα τέλη της εβδομάδας, είναι σημαντικό να κλείσουμε τα αφτιά μας στη φωνή της διαίσθησης μας, και να κινηθούμε μόνο με την λογική, εάν δεν θέλουμε να αφήσουμε να μας πλανέψει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα.

Το βλέμμα τους στο μέλλον θα έχουν στραμμένο οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), με την προϋπόθεση ότι θα ακούσουν μόνο την φωνή της λογικής. Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ στην επανεξέταση των σχεδίων τους θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 10/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους και μπορεί να παρασύρει σε ακραίες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 11/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχύσει τον μαγνητισμό και την επικοινωνιακή άνεση, και θα βοηθήσει να εκφράσουν με σοβαρότητα τα συναισθήματα τους τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 12/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα παρασύρει σε ενστικτώδης αντιδράσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες, τους εκπρόσωπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/12 η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα, τους εκπρόσωπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το 2ο σημαντικό πλανητικό γεγονός της ημέρας είναι η στάση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγοκερω.

Την Πέμπτη 14/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, λίγες ώρες πριν αυτός ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα ενισχύσει την συγκέντρωση και θα βοηθήσει να λειτουργήσουν πιο συγκροτημένα, στις υποχρεώσεις της ημέρας, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως, πλανητικό γεγονός της ημέρας, είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία , εκτός από τα γνωστά προβλήματα που θα δημιουργήσει στην καθημερινότητα μας, θα μας βάλει στην διαδικασία της επανεξέτασης των σχεδίων μας.

Το Σάββατο 16/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενισχύει το παρασκήνιο και είναι πιθανό να παρασύρει σε εξαπατήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 17/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα και αντικοινωνικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, εκφράζω με σοβαρότητα τα συναισθήματα μου, και σχεδιάζω με αισιοδοξία τα επόμενα μου βήματα, έχοντας πρώτα κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΠΗΓΗ: OROSKOPOS.TV

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments