Διεθνή

«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Τουρκίας μετά την γροθιά από πρόεδρο ομάδας σε διαιτητή

«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Τουρκίας μετά την γροθιά από πρόεδρο ομάδας σε διαιτητή

Πηγή Φωτογραφίας: Skynews.com

Mετά το τέλος του αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ o πρόεδρος των γηπεδούχων Φαρούκ Κοτσά εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ.

Tην επ’ αόριστον αναβολή ποδοσφαιρικών αγώνων αποφάσισε η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μετά την επίθεση με γροθιά που δέχθηκε διαιτητής από τον πρόεδρο της ομάδας Ανκαραγκιουτσού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ρίζεσπορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου:

Καταδικάζουμε απερίφραστα την απάνθρωπη και απεχθή επίθεση στον Halil Umut Meler, τον διαιτητή του αγώνα με άδεια FIFA, από εγκληματίες που έχουν επίγνωση του εαυτού τους μετά τον αγώνα της Trendyol Super League που έγινε μεταξύ Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση της υγείας του Halil Umut Meler και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πολύτιμο διαιτητή μας.

Σήμερα, αυτή η ποταπή επίθεση δεν έγινε μόνο κατά του Χαλίλ Ουμουτ Μέλερ. Σήμερα, αυτή η απάνθρωπη και απεχθής επίθεση έγινε εναντίον όλων των εμπλεκόμενων φορέων του τουρκικού ποδοσφαίρου. Όλοι όσοι έχουν στοχοποιήσει διαιτητές και ενθάρρυναν εγκλήματα κατά των διαιτητών είναι συνένοχοι σε αυτό το απεχθές έγκλημα. Οι ανεύθυνες δηλώσεις προέδρων συλλόγων, διευθυντών, προπονητών και τηλεοπτικών σχολιαστών που στοχοποιούν τους διαιτητές άνοιξαν το δρόμο για αυτήν την άθλια επίθεση σήμερα. Όποιος αναφέρει συνεχώς κάποια γεγονότα που συνέβησαν πριν από χρόνια σαν να συνέβησαν σήμερα, ευθύνεται για αυτήν την ασχήμια.

Σε συντονισμό με την Πολιτεία μας, έχουν κινηθεί όλες οι ποινικές διαδικασίες που τους αρμόζουν κατά των υπευθύνων και των υποκινητών αυτής της απάνθρωπης επίθεσης. Ο υπεύθυνος σύλλογος, ο Πρόεδρος του Ομίλου, οι διευθυντές του και όλοι οι εγκληματίες που επιτέθηκαν στον Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ θα τιμωρηθούν με τον πιο αυστηρό τρόπο.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα αναβλήθηκαν επ’ αόριστον. Ανακοινώνεται με σεβασμό στο κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments