Πολιτική

Άδωνις: Το Υπουργείο Εργασίας ανήκει στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους [vid]

Άδωνις: Το Υπουργείο Εργασίας ανήκει στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI), «Όσο είμαι Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπως είπα και στους διαδηλωτές σήμερα, η πόρτα του Υπουργείου και η δικιά μας θα είναι ανοικτή», τονίζει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν αντιδικώ ποτέ με ανθρώπους του μόχθου

«Όσο είμαι Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπως είπα και στους διαδηλωτές σήμερα, η πόρτα του Υπουργείου και η δικιά μας θα είναι ανοικτή», τονίζει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πράγματι, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατέβηκε αυτοπροσώπως στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να έχει μια άμεση και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με συνταξιούχους και εργαζομένους της πρώην Εθνικής Τραπέζης.

«Επί της ουσίας», ενημερώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, «οι συνταξιούχοι της πρώην Εμπορικής Τραπέζης είχαν δύο μεγάλες εκκρεμότητες εδώ και είκοσι περίπου χρόνια».

«Την πρώτη την λύσαμε ήδη με το νομοσχέδιο που ήδη συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για το δεύτερο ζητήσαμε λίγο περισσότερο χρόνο αλλά είμαι αισιόδοξος και για αυτό. Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας πώς με υποδέχθηκαν οι διαδηλωτές και να ξέρετε ότι εγώ ποτέ δεν αντιδικώ με τους ανθρώπους του μόχθου», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας, προσθέτοντας πως «δικαιούνται Σεβασμό και Αξιοπρέπεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments