Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι μόλις 28 ετών, διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και είναι η μαγείρισσα της Βουλής, ενώ φαίνεται πως είναι και συγγενής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ίδια μίλησε στην Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και αναφέρθηκε στα πιάτα της που έχουν κάνει αίσθηση στη Βουλή, τους γονείς κ.α.Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη έχει μακρινή συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πατέρας της, Γιάννης Μητσοτάκης ήταν δεύτερο ξάδελφος του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η 28χρονη πάντως δε νιώθει ότι έχει να κρύψει κάτι και σίγουρα ότι κατέχει ένα τόσο σημαντικό πόστο δεν οφείλεται σε αυτή τη συγγένεια αλλά στις εξαιρετικές σπουδές της στην πιο διάσημη γαλλική σχολή μαγείρων, τη Le Monde, όπου οι συμμαθητές της, την αποκαλούσαν model chef!
Όπως εκμυστηρεύτηκε «η μαγειρική, η κουζίνα είναι δύσκολη. Ορθοστασία, ατελείωτες ώρες δουλειάς, τροφοδοσία, σηκώνεις πολύ βαριά αντικείμενα, τεράστιες κατσαρόλες. Στερείται πολλά. Είναι ένα επάγγελμα που είσαι συνεχώς μέσα στα λάδια, σε υψηλές θερμοκρασίες, στο τρέξιμο. Ίσως γι’ αυτό θεωρείται για μία γυναίκα πιο δύσκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτο» υπογράμμισε στη Secret.