Trash

Η ζάπλουτη γάτα του Karl Lagerfeld, επιτέθηκε στην Κιμ Καρντάσιαν

Η ζάπλουτη γάτα του Karl Lagerfeld, επιτέθηκε στην Κιμ Καρντάσιαν

Πηγή Φωτογραφίας: PLEASE NOTE: All images are embargoed until October 25th at 9 pm PT (October 26th at 12 am ET). The Kardashians -- “It Takes A Village” - Episode 405 -- Khloé navigates her increasingly complicated living situation while throwing a birthday party for True. Kim continues her European soccer trip and meets a potential date for the Met Gala. Meanwhile, the family helps Scott with his back problems. Kim Kardashian, shown. (Photo by: Hulu)

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι The Kardashians, η 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να δεθεί με την Choupette, τη γάτα του αείμνηστου Karl Lagerfeld, ώστε να την πάρει ως συνοδό της στο Met Gala.

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε ένα σχέδιο για το φετινό Met Gala, που ήταν αφιερωμένο στον Karl Lagerfeld: Να συνοδεύεται από τη γάτα του, την Choupette.

Για να το καταφέρει όμως αυτό έπρεπε να έρθει πιο κοντά της, να γνωριστούν. Κάτι που, όπως αποκάλυψε η ίδια η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, δεν πήγε και τόσο καλά!

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι The Kardashians, η 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να δεθεί με την Choupette, τη γάτα του αείμνηστου Karl Lagerfeld, ώστε να την πάρει ως συνοδό της στο Met Gala.Στο τελευταίο, λοιπόν, επεισόδιο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις ετοιμασίες της Κιμ Καρντάσιαν για το Met Gala. Η επιχειρηματίας θυμάται: «Μόλις φύγαμε από το Λονδίνο και το επόμενο σκέλος της ποδοσφαιρικής μας περιοδείας είναι στο Παρίσι, για να δούμε τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Και ενώ βρίσκομαι εκεί, έχω μια μικρή συνάντηση με την Choupette, τη γάτα του Karl Lagerfeld, επειδή η Coupette υποτίθεται πως θα είναι το ραντεβού μου για το Met. Θέλω να περάσω λίγο χρόνο μαζί της, να τη γνωρίσω και να δούμε αν ταιριάζουμε. Θα αρέσω άραγε σε αυτήν τη γάτα; Κυριολεκτικά, νιώθω σαν να πηγαίνω σε ραντεβού στα τυφλά».

Στη συνέχεια, η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να συναντά τον ατζέντη της Choupette, τον Lucas Berullier, και τη γυναίκα που τη φροντίζει, Françoise Caçote. Καθώς, λοιπόν, η Κιμ κάθεται στον καναπέ με προσοχή και ηρεμία για να χαιρετήσει την ασπρομάλλα γάτα, της λέει «γεια σου, μωρό μου, τι όμορφη γάτα», ενώ επιχειρεί να τη χαϊδέψει, με τη γάτα όμως να αντιδρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments