Πολιτική

Κασσελάκης: Στόχος η πρωτιά στις ευρωεκλογές

Κασσελάκης: Στόχος η πρωτιά στις ευρωεκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: [365800] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΚΥΚΛΟΥ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες του προυπολογισμού για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Τον στόχο για πρωτιά στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο Kontra Chanell, ενώ προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες του προυπολογισμού για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Για την εξωτερική πολιτική ανέφερε: «Φανταστείτε να είχαμε υπουργό Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ που να υποκλινόταν στον Τούρκο πρόεδρο. Η κυβέρνηση θα είχε πέσει. Η προπαγάνδα της ΝΔ όμως το καλύπτει. Ο κ. Γεραπετρίτης μου είναι συμπαθής, αλλά είναι θέμα αξιοπρέπειας, είναι ντροπή για την χώρα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υποκλιθεί σε κανέναν, Τούρκο ή ξένο ηγέτη ειδικά σε κάποιον που έχει βλέψεις σε βάρος της χώρας μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments