Πολιτική

«Θερμό επεισόδιο» Κασσελάκη με τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ: Δεν σας αναγνωρίζω,μπορείτε να αποχωρήσετε

«Θερμό επεισόδιο» Κασσελάκη με τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ: Δεν σας αναγνωρίζω,μπορείτε να αποχωρήσετε

Πηγή Φωτογραφίας: [365851] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Απρόσμενη εξέλιξη

Απρόσμενη εξέλιξη, ωστόσο, έλαβε η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στο ΚΕΘΕΑ, λόγω της φυσικής παρουσίας του Προέδρου του ΔΣ του Οργανισμού, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του κ. Κασσελάκη.

«Θεωρώ ότι το νομοσχέδιο το οποίο έρχεται πρώτα να περιμένουμε να το δούμε και μετά να εκφράζεται η όποια άποψη επ’ αυτού» ισχυρίστηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να αναφέρει πως «ευχαριστώ για τα σχόλια σας, δεν είναι επι προσωπικού καθόλου. Δεν σας αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά εδώ μέσα».

«Μπορείτε να αποχωρήσετε, σας ευχαριστώ πολύ» συνέχισε ο κ. Κασσελάκης απαντώντας στις αντιδράσεις του Προέδρου του Οργανισμού, ο οποίος γνωστοποίησε πως «θα αποχωρήσω, γιατί θέλω να είμαι παραγωγικός και όχι διχαστικός». «Το μόνο διχαστικό είναι να μην ακούτε την κοινωνία» αντέτεινε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Είμαι εδώ για να σας ακούσω. Με όλη την ειλικρίνεια και την ταπεινοφροσύνη το λέω αυτό, διότι πραγματικά πιστεύω ότι ως κοινωνία είμαστε τόσο καλοί όσο ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής μας και δεν είναι δυνατόν να μην  βοηθάμε τους συμπολίτες μας να είναι ισότιμοι πολίτες στην κοινωνία και να τους αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με εκπροσώπους των εργαζομένων, με το επιστημονικό προσωπικό και με μέλη οικογενειών, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν επωφεληθεί από όλα τα προγράμματα θεραπείας και απεξάρτησης, βλέπουν με πόνο την “οικογένεια” που τους αγκάλιασε και τους έδειξε πάλι το δρόμο προς τη ζωή, να σαρώνεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία συνεχίζει το καταστροφικό έργο της στο πεδίο της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και της μείωσης της διάδοσης των ναρκωτικών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments