Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ: Επιστρέφει αυτό το τριήμερο στη δράση- Το πρόγραμμα των Big 4

Σούπερ Λιγκ: Επιστρέφει αυτό το τριήμερο στη δράση- Το πρόγραμμα των Big 4

Πηγή Φωτογραφίας: soccerplus.gr, Στον απόηχο των ευρωπαϊκών αγώνων, επιστρέφει αυτό το τριήμερο στη δράση η Σούπερ Λιγκ. Μετά την αναβολή του προηγούμενου Σαββατοκύριακου εξαιτίας της αποχής των διαιτητών, το πρωτάθλημα μπαίνει ξανά στην καθημερινότητά μας χωρίς ντέρμπι και χωρίς κόσμο.

Στον απόηχο των ευρωπαϊκών αγώνων

Στον απόηχο των ευρωπαϊκών αγώνων, επιστρέφει αυτό το τριήμερο στη δράση η Σούπερ Λιγκ. Μετά την αναβολή του προηγούμενου Σαββατοκύριακου εξαιτίας της αποχής των διαιτητών, το πρωτάθλημα μπαίνει ξανά στην καθημερινότητά μας χωρίς ντέρμπι και χωρίς κόσμο.

Μια αγωνιστική «βουβή», όπου θα έχουμε το ντεμπούτο τριών προπονητών. Του Κάρλος Καρβαλιάλ του Ολυμπιακού, του Ντέιβιντ Νίλσεν της Κηφισιάς και του Πέπε Μελ του ΟΦΗ. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις ομάδες που την Πέμπτη αγωνίστηκαν στα Κύπελλα Ευρώπης παίζουν εκτός έδρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Ο Παναθηναϊκός καλείται στο Περιστέρι να ξεπεράσει (όσο αυτό είναι εφικτό) το σοκ του αποκλεισμού αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι υπό τις οδηγίες του Σάσα Ιλιτς στον πάγκο τους (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες) και δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί μια αρκετά δύσκολη γι’ αυτόν κατάσταση και στόχος είναι μόνο το τρίποντο που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται τη Δευτέρα απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου θα ταξιδέψει ξανά με αρκετές απουσίες, αλλά και με την πικρία που της έχει αφήσει ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός παίζει την ίδια ημέρα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ενώ επικίνδυνη αποστολή έχει και ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα. Πολύ σημαντικό ματς γίνεται και στο «Βικελίδης», όπου ο Αρης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πέπε Μελ γίνεται ο 5ος προπονητής του ΟΦΗ τα έξι τελευταία χρόνια, μετά τους Νίκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σίμο, Νίκο Νιόπλια και Βάλντας Νταμπράουσκας, κάνοντας «πρεμιέρα» στο συγκεκριμένο γήπεδο κόντρα στον Αρη.

Το πρόγραμμα (14η αγ.): Σάββατο: Κηφισιά – ΠΑΣ. Κυριακή: Αρης – ΟΦΗ, Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ, Λαμία – Βόλος, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Δευτέρα: Παναιτωλικός – ΑΕΚ, Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός.

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 31, ΑΕΚ 30, ΠΑΟΚ 29, Ολυμπιακός 28, Αρης 20, Αστέρας Τρίπ. 17, Λαμία 16, ΟΦΗ 15, Πανσερραϊκός 13, Ατρόμητος 12, Βόλος 11, Παναιτωλικός 9, ΠΑΣ Γιάννινα 8, Κηφισιά 8.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments