Ελλάδα

Ρέντη: Πενήντα άτομα στο επίκεντρο της ΕΛΑΣ για τον τραυματισμό του αστυνομικού [vid]

Ρέντη: Πενήντα άτομα στο επίκεντρο της ΕΛΑΣ για τον τραυματισμό του αστυνομικού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Δέκα ημέρες μετα τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού των ΜΑΤ στο Ρέντη, το Τμήμα της Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής έχει περιορίσει πλέον τον κύκλο των ερευνών σε μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, για την οποία διαθέτει πληροφορίες όμως αναζητά στοιχεία που θα δέσουν την παρουσία αυτών των ανδρών στην αιματηρή συμπλοκή.

Ο 18χρονος δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση

Δέκα ημέρες μετα τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού των ΜΑΤ στο Ρέντη, το Τμήμα της Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής έχει περιορίσει πλέον τον κύκλο των ερευνών σε μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, για την οποία διαθέτει πληροφορίες όμως αναζητά στοιχεία που θα δέσουν την παρουσία αυτών των ανδρών στην αιματηρή συμπλοκή.

Από την Ασφάλεια έχει ζητηθεί η κατά προτεραιότητα ανάλυση των αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού 50 ατόμων. Αρκετοί από αυτούς ήταν αναμεσά στους 424 προσαχθέντες του μοιραίου βραδιού, όμως κάποιοι άλλοι δεν ήταν, κάτι που σύμφωνα αξιωματικούς της ΓΑΔΑ σημαίνει ότι πήραν μέρος στην επίθεση όμως κατάφεραν να εξαφανιστούν από το σημείο, άγνωστο πώς.

«Δεν θέλει να με δει, ντρέπεται», λέει ο πατέρας του 18χρονου

«Εμένα δεν θέλει να με δει. Ντρέπεται, ντρέπεται το παιδί. Εγώ ξέρω, ότι κατέστρεψε την ζωή του. Τώρα για άλλους, ποιοι τον βάλανε τι να σας πω; Έχω τον πόνο μου τώρα… τι να πω; Αν το έχει κάνει, έχω πει από την πρώτη στιγμή, να τιμωρηθεί αν το έχει κάνει», είπε ο πατέρας του 18χρονου που κατηγορείται για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Ο 18χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι γονείς του 16χρονου, αδερφού του 18χρονου προφυλακισμένου, αναφέρουν πως ο γιος του δεν βγήκε από το γήπεδο και δεν μπορούν να εξηγήσουν πως εντοπίστηκαν δακτυλικά του αποτυπώματα και dna του παιδιού του σε εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας.

«Αυτός δεν έχει βγει έξω, ήταν μέσα στο γήπεδο, τι δουλειά έχει αυτός; Αυτός ήταν μέσα στο γήπεδο τι δουλειά είχε έξω με τον μεγάλο; Δεν έχει βγει ο μικρός έξω», είπε ο πατέρας του 16χρονου.

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Δεν έχω απάντηση σε όλο αυτό. Δεν έχει εμπλακεί ο μικρός», συμπλήρωσε η μητέρα του ανήλικου.

Όπως έγινε επίσης γνωστό στα χέρια του μάνατζερ του γνωστού τραπερ εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας, ενώ ήδη στην κατάθεση του στην Ασφάλεια έχουν παρατηρηθεί κενά στο σχετικά με το τι έκανε εκείνο το βράδυ, με αποτέλεσμα και αυτός να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα πρώτα στοιχεία από την αρση τηλεφωνικού απορρήτου και την πρώτη ανάλυση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή των επεισοδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments