Lifestyle

Μιχάλης Μανιάτης: Την Εμμανουέλα την χώρισα γιατί άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να κάνουμε παιδί

Μιχάλης Μανιάτης: Την Εμμανουέλα την χώρισα γιατί άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να κάνουμε παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: .greeknews24.gr

«Έκανα γάμο γιατί ήθελα να κάνω παιδί, είμαι παλαιών αρχών» ανέφερε

O Μιχάλης Μανιάτης μίλησε για τον άγνωστο γάμο του αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να χωρίσει από την πρώην σύζυγό του, Εμμανουέλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis D Maniatis (@maniatismichalis)

«Έχω μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση, η αδελφή μου μου λέει ότι έχω 27 προσωπικότητες οι οποίες όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: εμένα. Δεν αλλάζω προσωπικότητα, είμαι εγώ, το καλό παιδί που αγαπάει τον κόσμο, αλλά δεν εγκλωβίζομαι σε έναν ρόλο» είπε αρχικά.

Σχετικά με τον γάμο του δήλωσε: «Έκανα γάμο γιατί ήθελα να κάνω παιδί, είμαι παλαιών αρχών. Για εμένα είμαι πιστός, παλαιών αρχών με την έννοια ότι θα ήθελα να κάνω τότε ένα παιδί και να έχω την οικογένειά μου, να το μεγαλώσω. Για αυτό και χωρίσαμε, γιατί άλλαξε γνώμη η Εμμανουέλα και δεν ήθελε παιδί».

Και πρόσθεσε: «Δεν βλέπω για ποιον λόγο να είμαστε μαζί… Όλα αυτά δεν οδηγούν σε ένα παιδί; Δεν λέω ότι όλοι πρέπει να κάνουν έτσι. Εγώ τι φταίω; Εγώ την Εμμανουέλα τη γνώρισα σε μία παραλία, δεν ήξερε ποιος είμαι και δεν ήξερα ποια είναι και κάποια στιγμή μας κυνήγησαν κάποιοι φωτορεπόρτερ και αναρωτιόμασταν ο ένας με τον άλλον γιατί μας κυνηγάνε. Ήταν στην Ύδρα. Τότε στα 80’s ήταν πιο εύκολο να γνωριστείς, δεν ήταν σαν τώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments