Ελλάδα

Γκάζι πυροβολισμοί: Κοντά στα ίχνη των δραστών οι Αρχές [vid]

Γκάζι πυροβολισμοί: Κοντά στα ίχνη των δραστών οι Αρχές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ,Πιο κοντά στα ίχνη των δραστών του μακελειού στο Γκάζι βρίσκονται οι Αρχές. Έχουν αναγνωρίσει δύο άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στα κυκλώματα της νύχτας και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να οδηγηθούν στα ίχνη τους.

Την ίδια ώρα, σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 34χρονου τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Πιο κοντά στα ίχνη των δραστών του μακελειού στο Γκάζι βρίσκονται οι Αρχές. Έχουν αναγνωρίσει δύο άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στα κυκλώματα της νύχτας και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να οδηγηθούν στα ίχνη τους.

Την ίδια ώρα, σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 34χρονου τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.

Ο αδελφός του, 29 ετών, νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση στη νευροχειρουργική κλινική καθώς ο δράστης τον πυροβόλησε και αυτόν στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής, ενώ ο φίλος τους νοσηλεύεται κι αυτός αλλά με πιο ήπια τραύματα.

Τα όσα προηγήθηκαν του καυγά και των πυροβολισμών έχουν καταγραφεί σε ερασιτεχνικό βίντεο στο tik tok. Το βίντεο καταγράφει τους δύο επιβαίνοντες του πολυτελούς Range Rover να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητό τους και να κατευθύνονται στην παρέα των Κρητικών καταλήγοντας να διαπληκτιστούν μαζί τους. Αρχικά συνομιλούν και μετά κατευθύνονται στο αυτοκίνητό τους μαζί με τους τρεις νεαρούς.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο ο ένας βγάζει όπλο και αρχίζει να πυροβολεί, αρχικά τον νεαρό που διαπληκτίστηκε και στη συνέχεια εν ψυχρώ τον δεύτερο, ενώ εκείνος προσπαθεί να απομακρυνθεί. Ο δράστης δεν διστάζει να πυροβολήσει και τον τρίτο της παρέας, ο οποίος απλώς παρακολουθούσε τον καυγά.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στο οποίο διακρίνεται η διαδρομή του τζιπ μέχρι και η στιγμή των πυροβολισμών. Οι αρχές γνωρίζουν και τις πινακίδες του πολυτελούς οχήματος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα φαίνεται πως είναι ενοικιασμένο.

Όταν γενικεύτηκε η σύρραξη έβγαλε ένα πιστόλι παλάμης και άρχισε να πυροβολεί στα πρόσωπα, πρέπει να πέσανε τέσσερις πυροβολισμοί, χθες με κάλεσε ένας φίλος, θείος των παιδιών, του είπα δώσε μου το τηλέφωνο να μιλήσω γιατί είναι περίεργο όλο αυτό για μία παρεξήγηση να βγάζει ο άλλος πιστόλι στον δρόμο. Θα τους βρούμε αυτούς” τόνισε ο πρόεδρος των Αστυνομικών, Υπαλλήλων, Γιώργος Καλιακμάνης.

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments