Lifestyle

ALL STAR GAME: Η Εστρέλα Νούρι χορεύει στους ρυθμούς του Γιώργου Λιβάνη [vid]

ALL STAR GAME: Η Εστρέλα Νούρι χορεύει στους ρυθμούς του Γιώργου Λιβάνη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/worldmbeauties

Μαζί με την γυναίκα του Σλούκα- Δες το βίντεο

Η σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ Εστρέλα Νούρι εντυπωσιάσει με τον χορό της κατά την διάρκεια του All Star Game, με την 29χρονη καλλονή να τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της.

Η Εστρέλα Νούρι έγινε γνωστή λόγω της σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Τόμας Γουόκαπ, με το μοντέλο με καταγωγή από το Ιράν να μαγνητίζει με την παρουσία της στο κλειστό της Καρδίτσας, κατά την διάρκεια του All Star Game, στο οποίο αγωνίζεται ο σύντροφος της.

View this post on Instagram

A post shared by 2future4u (@2future4ugr)

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Εστρέλα με ένα κόκκινο μπουφάν του Ολυμπιακού το οποίο είχε επάνω του το όνομα του Γουόκαπ, ενώ λίγο αργότερα κατά την διάρκεια που στο παρκέ βρισκόταν ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης για να ερμηνεύσει μια από τις επιτυχίες του, η ίδια δεν συγκρατήθηκε και θέλησε να χορέψει.

Ωστόσο ο χορός της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος, με τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει την εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία ωστόσο έδειξε απτόητη.Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα βρίσκεται και η σύντροφος του Κώστα Σλούκα Μαρία Δαρσινού, με τις δυο γυναίκες να γνωρίζονται αρκετά καλά, αφού μέχρι πέρσι ο Τόμας Γουόκαπ ο Έλληνας μπασκετμπολίστας ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments