Lifestyle

Βασιλική Τρουφάκου: «Υπάρχει παντού μισογυνισμός – Έχω χάσει δουλειά επειδή διεκδίκησα πράγματα»

Βασιλική Τρουφάκου: «Υπάρχει παντού μισογυνισμός – Έχω χάσει δουλειά επειδή διεκδίκησα πράγματα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/night_out_official

Βασιλική Τρουφάκου: «Ακόμα δε δέχονται τον όρο γυναικοκτονία - Οι γυναίκες πεθαίνουν μέσα στα σπίτια»

Για τα αδέρφια της, την απώλεια του πατέρα της και τον μισογυνισμό στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου, ως καλεσμένη στο «Night Out».

View this post on Instagram

A post shared by Vassiliki Troufakou (@vassiliki_troufakou)

Η ηθοποιός είπε αρχικά: «Είμαι και πολιτικός μηχανικός. Συνεργάζομαι με το γραφείο του αδερφού μου γιατί εγώ είμαι κυρίως ηθοποιός. Έχω δυο αδερφούς που με έχουν βασανίσει πολύ ως παιδί. Ο μεγάλος μου αδερφός όμως έχει υπάρξει και προστάτης μου σε πολλές φάσεις της ζωής μου».

Για τον θάνατο του πατέρα της, ανέφερε: «Η σχέση με τον μπαμπά μου ήταν καλή. Ήταν ο κλάσικός πατέρας που έλειπε πολύ από το σπίτι αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Είναι μεγάλη τελεία όταν χάνεται ο ένας γονιός από τη ζωή. Μπαίνει μια μεγάλη τελεία. Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται όταν φύγει και μετά αρχίζει κάτι πολύ ωραίο, ανήκει πάλι σε σένα και μπορείς να πλάθεις τις εικόνες που θες, ανήκει πάλι σε εσένα και όχι στην αρρώστια το».

Συνέχισε, λέγοντας: «Με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου. Ξέρω όμως ότι με περιμένουν και άλλα πράγματα μεγαλώνοντας, μου ανοίγουν κι άλλοι ρόλοι. Έχει και τα καλά του το να μεγαλώνεις λίγο».

Τέλος, άφησε το δικό της σχόλιο για τον μισογυνισμό. «Αυτό με την ομορφιά δεν είναι το πρόβλημα. Ο μισογυνισμός είναι το θέμα. Υπάρχει σε όλους μας. Είμαστε πιο επικριτικοί, όταν μιλάει μια γυναίκα, θα τη διορθώσουμε πιο εύκολα, έχουμε λιγότερη υπομονή απέναντι στις γυναίκες» είπε.

«Όταν μια γυναίκα λέει την άποψή της θεωρείται σκύλα. Όλοι έχουμε μισογυνισμό… Στη δουλειά μας για παράδειγμα, λένε να κλείσουν πρώτα τους άντρες και μετά τις γυναίκες… Έχω βρει τον μπελά μου γιατί έχω διεκδικήσει πράγματα, έχω χάσει δουλειά. Έχω βρει άλλη μετά αλλά εντάξει… » δήλωσε τέλος, η Βασιλική Τρουφάκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments