Ελλάδα

Ράγισαν καρδιές στην Πάτρα: Έντυσαν γαμπρό τον 29χρονο αστυνομικό στην κηδεία του

Ράγισαν καρδιές στην Πάτρα: Έντυσαν γαμπρό τον 29χρονο αστυνομικό στην κηδεία του

Πηγή Φωτογραφίας: DIAFORETIKO.GR

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που χάθηκε στη μοιραία καταδίωξη στον Σκαραμαγκά. Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, συγγενείς, φίλοι και πολλοί συνάδερφοί του τον αποχαιρέτησαν σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του συγκεντρώθηκαν στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Καλλιθέας Πατρών για να οδηγήσουν τον άτυχο Χρήστο στην τελευταία του κατοικία. Οι δικοί του άνθρωποι του έχουνε μείνει με ένα «γιατί;» στα χείλη καθώς περίμεναν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων για να γιορτάσουν μαζί του την ονομαστική του εορτή. Τώρα τον έντυσαν γαμπρό με στέφανα και τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Συντετριμμένοι και οι συνάδελφοί του, που ζητούν να υπάρξει δικαίωση για το 29χρονο παλικάρι και η Πολιτεία να αναγνωρίσει επιτέλους την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους. Σημειώνεται ότι στην κηδεία του αστυνομικού έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

Στο τελευταίο αντίο παρόντες είναι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, συνάδελφοι του της ΔΙ.ΑΣ από την Αθήνα, συγγενείς, φίλοι, η ηγεσία της Τοπικής Αστυνομίας και αστυνομικοί από υπηρεσίες της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12) ο 29χρονος αστυνομικός έλαβε μέρος σε άγρια καταδίωξη στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Η μηχανή που επέβαινε μαζί με 32χρονο συνάδελφό του προσέκρουσε σε προπορευόμενο περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε απότομα όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό. Ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος Χρήστος Κουρουνιώτης ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο συνεπιβάτης τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments