Αθλητισμός

Ατρόμητος Ολυμπιακός: Με στόχο το δεύτερο σερί στο Περιστέρι οι ερυθρόλευκοι

Ατρόμητος Ολυμπιακός: Με στόχο το δεύτερο σερί στο Περιστέρι οι ερυθρόλευκοι
Ο Ολυμπιακός μετά τη δύσκολη νίκη στις Σέρρες, δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με στόχο το δεύτερο σερί διπλό.

Οι Περιστεριώτες με τον Σέρβο τεχνικό, Σάσα Ίλιτς είναι αήττητοι, έχοντας ρεκόρ 4-4-0, με αποτέλεσμα να έχουν σκαρφαλώσει στην 9η θέση της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη ώστε να παραμείνουν στο -1 (ή να τον προσπεράσουν) από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος μισή ώρα νωρίτερα αγωνίζεται εκτός απέναντι στην Κηφισιά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για τον Ατρόμητο εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Αγκιμπού Καμαρα και Λούκας Ασεβέδο, αλλά και ο δανεικός από τους Πειραιώτες, Πιέρ Κούντε. Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς είναι και ο Γιώργος Τζοβάρας.

Προβλήματα έχει και ο Ολυμπιακός, αφού εκτός είναι ο τιμωρημένος Φορτούνης και τη θέση του θα πάρει ο Μπιέλ, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο ανεβασμένος Ελ Αραμπί, αλλά και ο Καμαρά. Τη θέση του Αφρικανού θα πάρει πιθανότατα ο Αλεξανδρόπουλος, ενώ «παίζει» και του Καρβάλιο.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύροι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με δύο γκολ του Μασούρα (32’, 49’), ενώ από ένα σημείωσαν Καμαρά (45’) και Κίνι (77’).

Οι πιθανές εντεκάδες

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Έντερ – Ρομπάιγ, Βαλένσια, Βέργος

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα – Εσέ, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ, Ποντένσε – Μασούρας, Ελ Κααμπί