Οικονομία

«Mega» φορολοταρία: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε 100.000 ευρώ

«Mega» φορολοταρία: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε 100.000 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Πραγματοποιήθηκε σήμερα η μεγάλη φορολοταρία της ΑΑΔΕ, η ο οποία μοιράζει συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ σε 12 υπερτυχερούς.

Το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ θα κερδίσουν 12 υπερτυχεροί

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η μεγάλη φορολοταρία της ΑΑΔΕ, η ο οποία μοιράζει συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ σε 12 υπερτυχερούς.

Το χρηματικό έπαθλο των 100.000 που θα κερδίσει καθένας από τους 12 υπερτυχερούς είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση.

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς ή κάνετε είσοδο στην εφαρμογή

Τέλη κυκλοφορίας 2024 παράταση: Ανακοινώθηκε επίσημα – Μέχρι πότε μπορείτε να πληρώσετε

Παράταση δύο μηνών και συγκεκριγμένα έως τις 29 Φεβρουαρίου χορηγεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν άμεσα και πιθανότατα πριν από τα Χριστούγεννα.

Την εν λόγω απόφαση ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, σε μία προσπάθεια να δοθούν ανάσες στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την ακρίβεια.Ακόμα, ο υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε νέο σύστημα υποβολής προστίμων για εκπρόθεσμες πληρωμές.Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα θα υπολογίζονται κλιμακωτά και όχι απευθείας μετά τη λήξη της προθεσμίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρυσι είχε δοθεί προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments