Πολιτική

Νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας – Συνάντηση Γ. Βρούτση με τις ΠΑΕ

Νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας – Συνάντηση Γ. Βρούτση με τις ΠΑΕ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 14 ΠΑΕ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες της Super League ενημερώθηκαν από τον Γιάννη Βρούτση για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες της Super League  ενημερώθηκαν από τον Γιάννη Βρούτση για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που στοχεύουν στην καταπολέμηση της οπαδικής βίας. Κύρια σημεία είναι η ηλεκτρονική εποπτεία των αθλητικών εγκαταστάσεων και η ταυτοποίηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το κλίμα ήταν θετικό με αίτημα όλων των ΠΑΕ την επαναφορά των θεατών στις κερκίδες πριν τις 12 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση των αρμόδιων υπουργών με τους  εκπροσώπους των 14 μελών της Λίγκας και το προεδρείο του Συνεταιρισμού συζητήθηκαν τα μέτρα και ο τρόπος εφαρμογής τους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δήλωσε: «Είμαστε ενωμένοι μία γροθιά οι ποδοσφαιρικές εταιρείες που είναι αποφασισμένες να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και η Αστυνομία. Τρεις υπουργοί μαζί. Πρώτη φορά γίνεται αυτό».

Σε δήλωσή της η Κάτια Κοξένογλου, πρόεδρος της Super League , επισημαίνει πως: «Οι ομάδες εξήγησαν στον υπουργό ότι και οι ίδιες είναι αιχμάλωτες στη βία οπότε ζητάμε και από εκείνους ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν τα μέτρα που θα περιορίσουν αυτά τα φαινόμενα» σύμφωνα με το ertnews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments