Lifestyle

Αμάντα: «Δεν μαρέσει καμία από τις κοπέλες, τις σιχαίνομαι»

Αμάντα: «Δεν μαρέσει καμία από τις κοπέλες, τις σιχαίνομαι»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ My Style Rocks

Αμάντα: «Βάλτε μου 1 να φύγω»

Χριστουγεννιάτικη ήταν η ατμόσφαιρα στο σημερινό (22/12) επεισόδιο του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις στυλιστικές τους προτάσεις με κόνσεπτ βασισμένο στις ημέρες των γιορτών. Παρ’ όλα αυτά, οι βαθμολογίες δεν ήταν και πολύ… εορταστικές και απλόχερες, με αποτέλεσμα η Αμάντα να απογοητευτεί και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που άκουσε.

Αφού στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η παίκτρια του My Style Rocks δεν έκρυψε πως είναι αποθαρρυνμένη από την αξιολόγηση και ξέσπασε ακούγοντας την τελική της βαθμολογία.

View this post on Instagram

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

«Είναι το χειρότερο task που μας βάλατε ποτέ. Το σιχαίνομαι και σιχαίνομαι και αυτά που φοράω. Ευχαριστώ. Βάλτε μου 1 να φύγω. Είμαι μες στα νεύρα. Πήγατε να βάλετε 2 αλλά δεν πειράζει, βάλτε μου 1. Και δεν μου αρέσει και καμία από τις κοπέλες, δεν μπορώ, θέλω να τελειώσει το επεισόδιο τώρα» , είπε χαρακτηριστικά η Αμάντα.

«Είναι μία μπλούζα, ένα πλεκτό πουλόβερ και το κόκκινο βαμβακερό ζιβάγκο για να έχω λίγο πιο χρωματιστή εικόνα, να μην είναι μονοκόμματο λευκό. Ήθελα να μπλέξω τις υφές. Εμένα μου άρεσε, είχα στο μυαλό μου τον Άγιο Βασίλη», δικαιολογήθηκε νωρίτερα για το look της η παίκτρια του My Style Rocks.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments