Ζώδια

Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη από 23/12

Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη από 23/12

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Ο Ερμής συνεχίζοντας την αναδρομή του περνάει στις 23 του μήνα πίσω στον Τοξότη και φτάνει μέχρι και την 23η μοίρα του ζωδίου (22ο10’) για να γίνει στάσιμος στις 2 Ιανουαρίου και να αρχίσει να κινείται και πάλι ευθύδρομα. Θέματα, αποφάσεις και καταστάσεις που μας απασχόλησαν κατά το διάστημα από 24 Νοεμβρίου μέχρι και αρχές Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους, τώρα αρχίζουν να δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα χρειαστεί επανεξέταση και υπομονή.

ΚΡΙΟΣ Οι πεποιθήσεις σου δεν θα γίνουν τώρα αποδεκτές από τους γύρω σου καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των πεποιθήσεων και των μεγάλων οραμάτων. Εάν εμπλακείς σε πολιτικές ή ιδεολογικές συζητήσεις σε ένα φιλικό περιβάλλον ή ακόμα και στο γραφείο σου, είναι πιθανό να είσαι αντιφατικός και να μη συμφωνείς. Είσαι λογικό ζώδιο και όταν βλέπεις ότι οι άλλοι είναι ακραίοι στις απόψεις τους, συνήθως προσπαθείς να αποκαταστήσεις την ισορροπία κάνοντας πίσω για να υπάρχει αρμονία. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να δείχνεις φιλικότητα προς τους άλλους, αλλά μέσα σου ίσως να αισθάνεσαι απέχθεια ή αντιπαλότητα τα οποία όμως τα κρύβεις. Τώρα δεν θα είσαι ούτε δίκαιος, ούτε αντικειμενικός.

ΤΑΥΡΟΣ Πάρε επιπλέον προφυλάξεις με τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους και κάνε διπλό έλεγχο του τραπεζικού σου λογαριασμού καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών, φέρνει παρεξηγήσεις και λάθη σε σχέση με κοινά αποκτήματα. Προσέξτε τις διαδικτυακές αγορές και βεβαιώσου ότι οι τοποθεσίες που επισκέπτεσαι είναι ασφαλείς. Αν έχεις να υπογράψεις μισθωτήριο ή συμβόλαιο, περίμενε μέχρι τον επόμενο μήνα, αν είναι δυνατόν, καθώς ο Ερμής ενδεχομένως να αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία. Επίσης, μην είσαι τόσο γρήγορος στο να εκφέρεις τη γνώμη σου, αργότερα ίσως συνειδητοποιήσεις ότι θα ήταν καλύτερο να είχες αποκρύψει τις ιδέες και τις απόψεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ανακύψουν παρανοήσεις για ζητήματα εμπιστοσύνης, ζήλειας και κτητικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Πρόσεξε τα λόγια σου με το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου και τις συνεργασίες σου ή με τα ταξίδια, την τεχνολογία και ακόμη και με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Οι συζητήσεις δυστυχώς θα σε απογοητεύσουν. Η καλή προετοιμασία είναι η καλύτερη άμυνα σε αυτή την περίπτωση, έτσι μη συζητάς ευαίσθητα ζητήματα και επιβεβαίωσε τα σχέδιά σου, δεδομένου ότι τόσο ο σύντροφός σου όσο και οι συνεργάτες θα δρουν τώρα με έναν περίεργο και συγκεχυμένο τρόπο και δεν θα δέχονται οδηγίες και διαταγές. Αν ταξιδεύεις, έλεγξε τα πάντα καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές και μην υπογράφεις δεσμευτικές συμφωνίες, όσο είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο ανάδρομος Ερμής στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της καθημερινότητας, σου ζητά να αναθεωρήσεις όλα τα συστήματα στην εργασία σου και να επαναξιολογήσεις τα σχέδια ή ακόμη και τους υπαλλήλους σου. Πρόσεξε τις παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου ή τους βοηθούς σου. Τώρα γίνεσαι πιο απότομος και καυστικός στα λόγια σου ή η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο αγχώδης. Σιγουρεύσου και επιβεβαίωσε όλες τις επαγγελματικές συναντήσεις και συνεδριάσεις και δώσε σαφείς οδηγίες στο χώρο της εργασίας σου, δεδομένου ότι οι άνθρωποι μπορούν να τις διαστρεβλώσουν. Χρησιμοποίησε την επιρροή του ανάδρομου Ερμή εποικοδομητικά και βρες τρόπους για να κάνεις την καθημερινή σου ζωή πιο αποτελεσματική.

ΛΕΩΝ Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται σε σύγχυση και ασάφεια καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και του πάθους. Αν σε αυτή τη χρονική περίοδο νομίζεις ότι βρήκες την αδελφή ψυχή σου, μην ενθουσιάζεσαι, ενδεχομένως αργότερα να συνειδητοποιήσεις ότι έκανες λάθος. Ίσως μια παλιά αγάπη σε κάνει να προβληματιστείς αν πρέπει να είστε μαζί ή όχι. Μην παρασυρθείς από υποσχέσεις και συναισθήματα, αργότερα, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία, τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Αν είσαι δεσμευμένος, κράτησε τα αρνητικά συναισθήματά σου στο σκοτάδι και μην επιτίθεσαι στον σύντροφό σου, καθώς ένας από τους δυο σας δεν θα είναι σαφής στα λόγια του. Αν είχατε σχεδιάσει ένα ταξίδι μαζί, καλύτερα να το αναβάλλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με τον ανάδρομο Ερμή στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, της οικογένειας και του σπιτιού, εκείνο που σκέφτεσαι είναι πώς να δημιουργήσετε γερά θεμέλια στις οικείες σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει διαμάχη με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή έναν συγγενή ή μια απρόβλεπτη επισκευή στο σπίτι σου. Τώρα γίνεσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και ευαίσθητος με ό,τι αφορά το σπίτι σου και την οικογένειά σου και νοσταλγείς το παρελθόν. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τα προσφιλή σου πρόσωπα, αν είχαν διαταραχτεί, ή απλώς να έχεις συνομιλίες για το παρελθόν στο σπίτι σου. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις με τον συγκάτοικο, αν συγκατοικείς, λόγω άνισης κατανομής των υποχρεώσεων.

ΖΥΓΟΣ Ακόμη και τα καλύτερα σχέδιά σου μπορεί να πάνε στραβά καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας. Αποστασιοποιήσου από αμφιλεγόμενα ή εμπρηστικά λόγια και πρόσεξε τι γράφεις στο διαδίκτυο. Φρόντισε να δημιουργήσεις αντίγραφα όλων των δεδομένων σου στον υπολογιστή και το τηλέφωνό και πρόσεξε τα ραντεβού σου, μπορεί και να τα ξεχάσεις ή να αναβληθούν. Προσοχή επίσης στην αποστολή μηνυμάτων μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να πάνε σε διαφορετικό παραλήπτη. Ίσως ένα σχόλιο το οποίο σε εσένα φαίνεται αστείο, μπορεί να κάνει κάποια άτομα να παρεξηγηθούν. Οτιδήποτε γράφεις ή λες θα πρέπει να το ελέγχεις διεξοδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με τον ανάδρομο Ερμή στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, πρόσεξε πού ξοδεύεις τα χρήματά και δώσε επιπλέον προσοχή για να αποφύγεις ορισμένες περιττές σπατάλες. Μείνε μακριά από την υπογραφή νέων οικονομικών συμφωνιών καθώς μπορεί να σου ξεφύγουν λεπτομέρειες, πράγμα το οποίο αργότερα μπορεί να αποβεί εις βάρος σου. Αν πρόκειται να κλείσεις μια νέα συμφωνία με έναν πελάτη, έλεγξε διεξοδικά τα πάντα ή ακόμα καλύτερα να την αναβάλεις, εφόσον μπορείς. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να επισφραγίσεις μια οικονομική συμφωνία, να είσαι βέβαιοι ότι έχεις διαβάσει τα πάντα προσεκτικά, ότι δεν υπάρχουν κενά ή παράξενες ή ακόμα και ύπουλες ρήτρες. Από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθά να εξοφλήσεις ένα παλιό χρέος σου ή να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο συγκεχυμένα γύρω σου καθώς ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει ομίχλη στο μυαλό σου, ασάφεια στην επικοινωνία με τους γύρω σου και μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο να γίνεις κατανοητός, έτσι να είσαι προσεκτικός με τις επικοινωνίες σου. Έλεγξε διπλά τα λόγια που λες και τα μηνύματα που στέλνεις. Απόφυγε να είσαι καυστικός και ειρωνικός και μη μοιράζεσαι πολλές προσωπικές πληροφορίες, θα μπορούσαν να διαστρεβλωθούν ή να μεταδοθούν σε ένα όχι και τόσο φερέγγυο ακροατήριο. Μην υπογράφεις συμβόλαια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός κι εάν δεν μπορείς να το αποφύγεις. Τα πράγματα τείνουν να επιβραδύνουν με την ανάδρομη φάση του Ερμή ούτως ή άλλως, οπότε υπάρχει γύρω σου ένας πιο αργός ρυθμός ο οποίος όμως σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να αξιολογήσεις εκ νέου τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο ανάδρομος Ερμής στον ευαίσθητο και θεραπευτικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά ό, τι είναι κρυμμένο, έτσι δώσε προσοχή σε κρυφούς εχθρούς που σε περιτριγυρίζουν. Επειδή εσύ είσαι αξιόπιστος, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και όλοι οι άλλοι. Παραποιημένες πληροφορίες μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν, οπότε μην πιστεύεις ό,τι ακούς. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με ημιτελή έργα ή άλλες εκκρεμότητες ή ακόμα και να εμβαθύνεις σε καταστάσεις που συνέβησαν στο παρελθόν. Νιώθεις έντονα συναισθηματικά, και σε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας, κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε τον χρόνο σου και σκέψου λογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με τον Ερμή ανάδρομο στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, των φίλων, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους φίλους σου ή σε μια ομάδα ή ακόμα και να έχεις περίεργα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μείνε μακριά από ασαφείς πληροφορίες που λαμβάνεις από τους φίλους σου και μην επιβάλεις τη γνώμη σου μέσα σε μια ομάδα. Επίσης πρόσεξε τι δημοσιεύεις στο διαδίκτυο και φρόντισε να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σου. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να επικοινωνήσεις ή να συναντήσεις ένα φίλο που έχεις να δεις καιρό ή να κάνεις ένα ταξίδι με κάποια φιλικά σου πρόσωπα σε ένα μέρος όπου έχεις ξαναπάει.

ΙΧΘΥΕΣ Ο ανάδρομος Ερμής στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και της εξουσίας, θα μπορούσε να δημιουργήσει παρανοήσεις με ένα άτομο εξουσίας στην εργασία σου ή έναν σημαντικό πελάτη ή καθυστέρηση σε ένα μεγάλο έργο σου. Χρησιμοποίησε την ενέργεια του ανάδρομου πλανήτη για να επαναξιολογήσεις την πορεία της σταδιοδρομίας σου και να βεβαιωθείς ότι έχεις πρόοδο, αναθεώρησε τους στόχους της καριέρας σου και δείξε κατανόηση με τους γύρω σου στον χώρο της εργασίας σου. Αν ένας σημαντικός στόχος σου καθυστερήσει λίγο, να είσαι ευγνώμων στο σύμπαν, αφού αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Βεβαιώσου επίσης ότι δεν έχεις λάθη σε επαγγελματικά έγγραφα και ότι έχεις ελέγξει τις προθεσμίες και τις επαγγελματικές συναντήσεις και συνεντεύξεις.

ΠΗΓΗ-ASTROPEDIA.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments